sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

..kis, kis kissanpoika..

Heips!

Meillähän ei ole ollut kissaa talossa sitten Naperon poismenon jälkeen.
Ystäväni perheeseen syntyi 3 kissanpentua - suloisuuksia - niinkuin kissat ovat!
Ja he ovat yhden pennun varanneet meille.
 Ja se on tämä pieni kissan-poika..
 Pääsiäisenä saamme uuden tulokkaan kotiin..
 ..sisko..
 ..ja sen peti..
 Siskonpeti..
 Ystäväni on kirpulta ostanut vanhan babysitterin kissoille leikkeihin ja makuupaikaksi.
Hauska idea!
Siinähän oli niin kiva kiipeillä, hyppiä, leikkiä ja kaiken touhun jälkeen nukahtaa..
 Ystävälläni on ennestään 5 aikuista kissaa ja hän kertoi, että isommatkin kissat rakastaa kelliä sitterillä, joten hän on ostanut toisenkin sitterin kirpulta.
 
 Lahjaksi sain katuksen joka innostui nyt kukkimaan kera auringosäteiden..

Lupasivat aurinkoa huomisesta lähtien, jotenka nautinnollista uutta viikkoa kaikille - Tanni

51 kommenttia:

  1. Voi kun ihanainen kisu on teille tulossa <3 Ihkuja ovat kyllä kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, tätä ollaan toivottukin, pitkä aika mennyt ettei talossa ole kissaa ollut - nyt sitten sen aika..

      Poista
  2. Tänään onkin tullut räntää vaakasuoraan ja pystysuoraan.Aurinko olis kyllä kova sana.
    Onnea uudesta kissanpennusta.Tai no,vielähän sun pitää oottaa pääsiäiseen.
    Aurinkoa sun viikkoosi=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.. juu, eilen oli vihmova päivä, tänään jo parempi - aurinkoa - jes!!

      Poista
  3. Oih ja voih, mitä söpöläisiä <3 Mä olen kyllä niin kissahullu ja koko ajan kaipaan kissaa tänne toiseenkin kotiin. Siellä toisaalla on kolme.
    Voi, miten pikkaraisia ne vielä onkaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kanssa aina ollut ainakin yksi kissa talossa, mutta Naperon poismeno otti aikasta koville ja nyt mahdollisuus niin uusi kaveri on oikein tervetullut. No, pääsethän sä siellä toisaalla rapsuttelemaan ja sitten myös sitä isompaakin kollia=)

      Poista
  4. Voi ei, nyt iski kissavauvakuume kun näitä kuvia katselin. Ei olis kyllä vara, kun viisi isoa kissaa on jo ennestään kotona.Hyvä idea tuo sitteri , alampa minäkin katseleen semmoista kirppareilta ♥
    Taidat jo laskea päiviä pääsiäiseen ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, juu - nää on aika vaarallisia kuvia kissa-herkille ihmisille..Isommat kissa olivat jopa oppineet heijaamaan itseään sitterissä ja pikkusten mielestä se oli maailman paras leikkipaikka.. juu, kyllä tässä jo ootellaan kovasti uutta kaveria taloon<3

      Poista
  5. Voi hellanlettas sentään..ihanuuksia! Voi sua onnellista. Mikä ihana kisu sulle tulee!
    Oletko jo nimeä miettinyt..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai niin nimi..? ööö.. enpä ole miettinyt - ehdotuksia..?

      Poista
  6. Voi mikä ihanuus teille kohta kotiutuu <3 Voin niin nähdä miten tuommonen pentu rallittaa pitkin taloa saadessa iltavillin :D Oon jo monta vuotta sanonut, jos ja kun löydetään sopiva omakotitalo, niin kissa on ensimmäisiä hankintoja uuteen kotiin :) Kauniisti kukkii tuo kaktus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ja arvaas vaan onko mun blingblingit vaarassa ja muutkin hömpötykset kun kissarallia alkaa - huh..

      Poista
  7. Ihania ovat, niin kissat kuin tuo valkoinen kaktuskin:)

    VastaaPoista
  8. Vastaukset
    1. juu niin ne taitaa kaikki vaavit olla rodusta riippumatta..ja sitten ne kasvaa ja no, on ne sittenkin vielä ihania - tosin omien oikkujensa mukaan..=)

      Poista
  9. Voi EI!! Mie romahan!! Koska lähette reissuun? Mä haluun hoitotädix ja sylikummix!!!! Sonni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pesti on sinun - tarttee pitää sit jotkut kastajaiset!! - hyvä syy juhlia hieman..=)

      Poista
    2. Ihanaa! Musta tulee niinku niiiin hyvä ja keskusteleva kummi. Sit rillataan!

      Poista
  10. Voi mitä suloisuuksia olisi ihana silitellä ja totta näyttää sitteri olean paras paikka loikoiluun, leikkeihin ja unille..mie niin rakastan kissoja et arvaa vaan miten ottaisin kissan mutta en voi, mies on allerginen..hmphhhhhhh..kun asuin yksin minulla oli neljä kissaa...kaksi annoin tyttärelle ja yksi oli pakko lopettaa sillä oli synnynnäinen suolistosairaus ja ruoka ei imeytynyt ollenkaan siksi laihtui ja nukkui piilossa vaatekaapissa aina..yhden annoin ex-ukolle koska se oli sen kissa..tosin ei olisi pitänyt...Mutta onneksi voin sentään vähän saada antaa hellyyttä mieheni siskon kissalle aina kun siellä käyn ja vinks..kissat rakastaa foliosta tehtyjä palloja eli rutistat vaan tavallisesta foliosta pallon ja ne menee sen pallon perässä niin et matot on kasassa eli kotileluila on parempi menekki kuin kaupan leluilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä myös Isäntä allerginen, mutta ei niin pahasti. Tuolla kaverin luona kun oltiin niin siellä oli 9 kissaa niin alkoi Isäntä pärskimään ja lääkettä otti. Onneksi meillä tilaa ja aiotaan pihalle myös opettaa niin ei pääse allergiat yllättämään. Juu, itsetehdyt on niitä parhaita leluja. Tässä täytyykin jotakin askarrella..
      Aina se luopuminen on raskasta..

      Poista
  11. Ihania kisuja, hellyyttäviä pieniä karvapalloja.
    Tuo teidän oma on hyvän värinen.
    Kyllä kissa ois ihana,mutta nää allergiat, eilen just oltiin kylässä kissaperheessä ja olimme molemmat niin tukkeessa, allergialääkkeet oli otettava.,

    VastaaPoista
  12. Voi ihanuus miten suloisia ovat kaikki♥ Haluaisin niin kissankin, mutta haluasin, että se pääsisi ulos retkilleen, enkä oikein tiedä onnistuisiko se täällä..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, tavoite olisi meilläkin, että oppisi ulkoilemaan nätisti, ettei tarttis sisäkissana olla. Meillä Napero oppi pihamaalle hienosti, mutta sitten oli yksi kollikissa ja se sitten pinkas suoraan auton alle, se aina vaarana ainakin täällä kaupunkialueella..

      Poista
  13. VOI MITEN IHANIA PENTUJA!!♥ en malta odottaa, että pääsen sitten tulla lellimään sitä teidän pentua!:>

    VastaaPoista
  14. Vastaukset
    1. Juu, onhan ne sööttejä ja aikamoisia vipeltäjiä niinkuin yleensä pennut on rodusta riippumatta <3 - kiva kun piipahdit ja jätit viestiä - kiitos!!..tulehan uudestaankin..

      Poista
  15. Voi söpöyttä...niin ihania pikku karvapalloja. Miksen voisi olla vähemmän allerginen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi höh!!! Teilläkin kyllä olisi kiva piha missä temmeltää, sopisi sinne kyllä niin kivasti, mutta eihän sitä voi vaan ottaa jos kovakin allergia. Mutta sulla on kyllä niin ihana se muu perhe - oikein odotan koska ne taas heräilee =)

      Poista
  16. Niin suloisia <3
    Kauniisti kukkii kaktuskin, mahtaakin olla juuri sopivasti pääsiäiskaktus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3.. voi kun vaan saisin tuon kaktuksen pidettyä hengissä ja kasvatettua.. mä olen jotenkin onneton näitten kanssa..

      Poista
  17. Voi hymyn-hykerrys ja suloisuus-pakahdus mitä söpöläisiä kisuja!!!! Kissanpennut on vaan niin kertakaikkisen ihania <3 !! Harmittaa ihan vietävästi,että olen superallerginen kissoille :( Tosin jos en oisi,voisi helposti olla aika monta pientä tassua vipeltämässä nurkissa :D Mutta ihanaa,että te saatte tuon söpöläisen!! Kivaan kotiin pääsee hän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäkin..=(.. Moni tässäkin viestiketjussa kertonut, että on allergiaa itsellä tai perheessä, todella harmillista ja vielä jos pitää kissoista - höh! Meillä Isäntä myös hieman allerginen, mutta oireita tulee vasta jos kissoja paljon, eli siellä kyläpaikassakin oli 9 kissaa niin alkoi Isäntää pärskityttämään, mutta näin yhden/kahden kissan taloudessa ei oireita. No, mun tarttee laitella tänne kuvia niin pääsette osalliseksi ja niinkuin Tuijallekin sanoin, niin taitaapi mun dingeldongelit olla vaarassa =)..niistä sitten tarinoita<3

      Poista
  18. Ihana ja suloinen kisuli <3 Meitin lapsille en uskalla kuvia näyttää... Terkkuja ja haleja sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teille myös kuule katti taloon!! Niin ihanat oltavat olisi teillä.. Haleja ja terkkuja paljon sinne!! Kohta nähdään tien päällä<3

      Poista
  19. Niin säpöjä kisuja! Tuli ihan kissavauvakuume..meidän jötikkä on jo 10-vuotias. Vaikka sillä on kyllä aika pentumaiset meiningit edelleen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh - kissat on kyllä niin hauskoja isoinakin ja ne kun ovat vielä ihan omia persoonia niin toiset on niin aikuista että ja toiset taas pitävät sen ihanan leikkisyyden.. Ei muuta kun kaveria "jötikälle"..

      Poista
  20. Vastaukset
    1. <3..teilläkin siellä se uusi perheenjäsen, se on kyllä mainio<3.. Meille tulee ihan maatiaiskissa, joskus aikoinaan mulla oli sellanen somali/abessinialainen rotukissa - oli kuin oravanpoika ja hirmu sosiaalinen.. jouduin luopumaan kun poika syntyi niin kissasta tuli yltiö mustasukkainen ja pito oli aivan mahdotonta, mutta onneksi meni tuttaville niin on voinut seurata häntä..

      Poista
  21. Kissakuume nousi kyllä aika korkeisiin lukemiin :D Jahka saan lapsen maailmalle niin pyydän kissavieraan muutamaksi päiväksi ja katson miten käy. Itse sitä voi vähän pärskytellä, mutta kun tuo teini on ihan hirveän allerginen ja alkaa aivastelemaan melkein jo kissasta puhuessa. Hän on aivan selvästi nimeltään Sulo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vapise mentalisti Karma - täällä Blogistanian meedio Kiki"s mindhome - mistä sä voit tietää, et mä olen miettinyt tuota Sulo nimeä..??? - Tää ei oo todellista.. Wau!!
      Eli kyllä se Sulo on..

      Poista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..