torstai 20. maaliskuuta 2014

..lisää tauluja..

Se on moro taas!

Meikäläinen nyt sitten innostui näistä taulujutuista enempikin.
Syy siihen taas oli se kaappi - ns. rompe-kaappi - sieltä sitten löytyi tällaiset taulupidikkeet 2kpl. tällaisia isoja ja 2kpl. sellaisia pienempiä, joskus olen nämä kirpulta ostanut pieneen hintaan..
..nämä on ne isommat pidikkeet - yksi idea muhii, mutta katotaas toteutuuko.. On vissiin markka-aikana ostettu tiimarista 15.00mk - ei voi euroja olla..
 Pienemmät sain nyt käyttöön peilille sekä muistitaululle.
On muuten kätevät nää pidikkeet ja tukevasti ovat tuossa - suosittelen, jos vaan tarvetta ja jostain löytyy moisia pidikkeitä.
 Nappeja ja koruja yhdistelemällä sai kivoja magneetteja muistitauluun joka on peltinen tarjotin.
Koristeeksi laitoin rikkimenneestä vyöstä soljen.

..tarjottimia ja peilejä yhdistelemällä sain pienen kollaasin seinälle..
 Vanhoja käyttämättömiä koruja ripustelin koristeeksi - turhaan ne kätköissä piileksii kun niitä voi käyttää asetelmissa ja keksiä niille uusia käyttötarkoituksia..

 Kirpulta nuppeja 6kpl eurolla ja tuollaiset kannattimet oli 0.50centtiä - tietäis vaan mihin niitä käyttäisi, mutta kun oli niin nättejä, etten raaskinut jättää ostamatta.
Loppuviikossa jo mennään - huh!
Meneekö teillä aika nopeasti; päivät, viikot..?
Mulla tuppaa menemään - enkä oikein tiedä mihin!!
Muksaa loppuviikkoa teille  - Tanni

33 kommenttia:

  1. Kaunista katseltavaa kuvissasi yllin kyllin :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä kerääntyykin kaikkea nurkkiin vuosien varrella. Tämän vuoden puolella olen yhden kerran käynyt kirpulla, joten monet jutut on jo aikaisemmin hankittuja. Tuosta taitaakin tulla tuollainen tilpehööri-nurkkaus =)

      Poista
  2. Hienoja kuvia ja kivoja juttuja olet tehnyt. Nuo nupit, vau.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuppeja en voinut vastustaa, nyt vaan kun saisi jonkun idiksen niiden käyttöön, mutta ovathan ne nätit vaikka ihan vaan tuollaisina..

      Poista
  3. Oi mitä ihanuuksia ja hempeyksiä olet taas tehnyt!! ♥ Niin söpöä ja tyttömäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, taisi tulla aikasta tyttömäisiä juttuja ja ikäähän mulla oli..no, vähän =)

      Poista
  4. Oot sie vaan kekselijäs tyttö! Lusikoimisiasikin just katsoin ja näitä. Kauniita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Stiina - tää on tällaista "arki-taidetta" siis painotteella arki ja pieni raha..kun jotakin on pakko väsätä, mutta jo olemassaolevista tavaroista niin tällaista sit syntyi tälläkertaa..

      Poista
  5. Voi miten halvalla sait kauniit nupit! Kyllä menee aika nopeasti, työpäivät matkoineen vie aikaa liian paljon ja sitten odottaa vaan viikonloppua koko ajan ja sit sekin menee niin nopeasti, ettei kaikkee ehdi ja jaksa tehdä mitä on suunnitellut , mälsää :( Mut kuiteskin onneks ollaan jo torstaissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin totta mitä sanot työ-ajasta sekä matkakuluista.. tiedän hyvin itsekin tuon, ettei silloin sitä aikaa eikä puhtiakaan ole kaikkeen haluamaansa. Viikonloput menee niin latautumiseen, jos edes riittääkään ja sit taas maanantaina odottaa jo uuttaa vapaata.. Mutta nautinnollista ja rentouttavaa viikonloppua sinulle<3

      Poista
  6. Näppärä nainen, Toooosi ihana kollaasi. Ja sulla on kyllä mielettömän hyvä tuuri noissa kirpparijutuissa. Niin hienot nupit.

    Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, kun on helvatanmoinen tarve vaan väsäillä jotakin ja kokeilla niin tää on sitten tulos, katotaan kuinka kauan omaa silmää miellyttää, mutta vielä ainaskin.. Juu nupit on aikasta ihanat ja hyvä hinta, eihän niitä voinut jättää ostamatta..
      Muksaa viikonloppua sinne teille myös!!

      Poista
    2. Ai, juu huomasitkos, että sinulta saamani enkelinsiivet toimii nyt muistitaulussa magneettina..? Kiitos sinulle<3

      Poista
  7. Oi miten ihana muistitaulu. Näyttää niin kivalta noitten magnettien kans. Tykkään! Ja onneksi et jättänyt noita nuppeja kirpulle. Näyttävät niin kivalta, että eiköhän noille luulisi käyttöä löytyvän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Magneetteja oli hauska tehdä yhdistellen erilaisia nappeja sekä koruja, saa ainakin persoonallisia ja koru-koppakin tulee siivottua! Sininen ei ole ihan mun lemppari väri, mutta noissa nupeissa en voinut vastustaa kun kuitenkin tuo kuvio on niin ihana, mutta johonkin ne varmasti sopii.. katellaan..

      Poista
  8. Ihana taulu! Ja wautsi miten kiva kollaasi noista peileistä ja tarjottimista! Ja nuo nupit... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikaisemmin tuo peilitarjotin toimi kynttilä-alustana ja tarjotin asetelmissa, mutta nyt nakkasin ne seinälle - toimii noinkin. Peilit tuo kivasti aina ilmettä ja avaruutta, harvoin niistä itseään pällistelee ja kun asettaa tarpeeksi korkealle niin ei yltä omaa pärstäänsä kurkkiakaan, tällainen persjalkanen kun olen.. vaikka ehkä kandeis joskus peiliin katsoa.. Kiitos Nanette<3

      Poista
  9. Fantsuja! Ja sitten vielä mietit mihin sun aika menee?! Selaa blogias:) Mutta kyllä joo aika menee käsittämätöntä vauhtia...
    Aurinkoa viikonloppuuus; Sonni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nopeastihan tällaisia väsää kun kaikki on esillä, niinkuin hyvin tiedät meitin huushollista niin sellanen mikä se oli "hallittu kaaos" vallitsee täällä.. tosin nyt olen siivoskellut, mutta ei se vaan missään näy.. Tuntuu, kun valon määrä lisääntyi nii aika hurahtaa nopeammin, vaikka itsekin ihan perusjuttuja puuhailen, no arki-paskaa.. Muksaa viikonloppua radalle tai ei..<3

      Poista
    2. Panderollin muutto puuhii. Lähre mukaan!! S

      Poista
  10. Vastaukset
    1. No, kun raamit oli kivat niin en raaskinut heittää roskiin jotenka sitten sain siitä peilin.. Mutta ei ihan niin ihana kun sun uusin löytö - on se vaan niin magee kello!!

      Poista
  11. No niin menee aika kuin siivillä.Carpe diemit on kova sana;)
    Sulla on kyllä paljon kaikkea kivaa ja suloista materiaalia siellä tuunaamiseen.Noihin lautasiin käy just hyvin tuollaiset timanttihelmi koristeet.Hyvännäköinen kokonaisuus siellä seinällä.Peili on kans kiva siellä. Mutta viikonlopuksi lämpenee!!!! Ihan huippua tuon lumisateen ja pakkasen jälkeen,vai mitä=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. carpe diem<3..vanhoja romuja yhdistelemällä saa taas uutta ja ihan ilman lantinlanttia, aikaa kuluu, mutta kun se on mielekästä tekemistä niin silloin ei ajalla ole hintaa.. Juu, arvaas vaan kuinka odotan, että pikkusen lämpenisi niin pääsisin sinne kukka-kauppaa ja kuistin kimppuun, mulla muutama narsissi, mutta nekin nupuillaan, kun on niin viileätä, mutta ovathan ainakin vihreitä =).. Ihanaa viikonloppua sinulle ja hyviä ilmoja toivotaan!!!

      Poista
  12. Tässä se taas nähdään että kaikki vanhat tarjottimet kannattaa varastoida..niin monikäyttöisiä ovat.
    terveisin; yks hulppean tarjotin varaston omaava
    Kiitos ideasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uiuiui.. vanhat tarjottimet on kauniita sekä käytännöllisiä, mulla muutama kirppulöytöinä ja niitä sitten eri asetelmissa yms. käytän..Kivaa jos saa ideoita täältä! Aurinkoa sinne teille!!

      Poista
  13. Ihania ideoita,aivan mahtava muistitaulu. ja mie harmittelen kun olen tuollaisia tarjottimia heittänyt pois. Täsätälähin en hävitä mitään kun siulta saa ideoita romujen uusiokäyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitään ei kannata heittää pois tai mä ainakin olen sellainen romu-hamsteri, että säästelen kaikkea ja niille sitten jotakin uutta käyttöä yritän ideoida..

      Poista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..