perjantai 9. joulukuuta 2011

..jos ei oo kynttelikköä niin tehdään kynttelikkö..

..perusvalosarja ja nippu muffinssivuokia..
..peruskynttelikkö ja muffinssivuokia..
 Oikeesti ``slogan`` meni näin;`` Jos ei oo Baaria niin tehdään Baari`` - asiasta on videokuvamateriaalia, mutta on sen verran arkaluontoista matskua etten viitsi sitä tässä esittää ja toisaalta tämä tapahtui Tukholmalaisessa puistossa jossa käyskenteli muitakin Suomalaisia eteläeurooppalaisen juomakulttuurin omaavia kanssaihmisiä joten paikalliset poliisit voisivat kiinnostua asiasta ja ruottissakin on kiellettyä tuo julkijuopottelu niin annetaan asian jäädä tähän jotteivät vaan ota yhteyttä tuolta rapakon takaa ja videomatsku arkistoidaan salaisiin kansioihin mappi Ö;hön.
 Eli kun mulla nyt ei keittiössä ole ollut kyntelikköä niin aattelin sitten sellaisen tehdä.. ja Kirpulta löysin ihania hopeanipsuja ja Pentikin punaisia kapeita kyntilöitä sekä enkelikellokynttilöitä omasta varastosta.. Nyt mulla on kynttelikkö!!!1 kommentti:

  1. Terve!
    Samat "säännöt" pätee täälläkin.. mm. jos ei ole yösijaa, niin tehdään yösija. Kaikkihan alkoi siitä kun saavuimme pieneen satamaan, jossa oli yksi ainoa majapaikka. Paikan pitäjä ei ollut siitä ystäviällisimmästä päästä, joten leiriydyimme italiasvahvistuksemme kanssa laiturille yöksi. No siinähä se tuli sitten tehtyä samalla baari (vähän olutta ja italialainen soitti meille koneeltaan reggaeta), sekä yö sija. Meille ei V...lla! Hieno on kynttelikkö ja sille on varmasti käyttöä pimeinä iltoina. kohta kuitenkin mennään valoa kohti myös suomessa!!
    T Sonni

    VastaaPoista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..