keskiviikko 21. joulukuuta 2011

..onks pakko jos ei taho..


Nyt kyrsii ja kovasti!!!
Eduskunta jäi sitten joululomalle - voi helvata - ite saa vääntää duunii peräsuoli tuuman ulkona, tehdä viikkoja yhdellä vapaalla ja lisäksi pitkää päivää jos duunikamu sairastuu yllättäen ja millä hinnalla??
Lomapäiviä kertyy aika nihkeästi, ja jos loman haluaisit jollekkin ajanjaksolle voi esimies olla myöntämättä sitä paskan työtilanteen takia!!
 Otan tämän v.......na meitä duunareita kohtaan - aivan turha niitten apinoitten on piipittää kuinka raskasta niitten työ kansalaisten hyväksi on - paskat sanon minä!! 
Jokainen niistä keikaroi vuorollaan akkainlehtien sivuilla kertomassa omasta superminästään ja elämänkatsomuksestaan kun niin tahtoisin tämän maailman rahaksi muuttuvan ja kaikille toivoisin sitä maailmanrauhaa - tästä on kyllä maailmanrauha kaukana - ainakin mun  sisälläni velloo sellanen epäsopusuhta jotta en tiiä miten täs nyt Balanssiin pääsis jotta tuo joulurauha olis taattu meitin taloudessa!!?? 
No, kansalle tiedoksi että joulu ollaan työssä - ehkä näin on sitten parempi sen kotirauhan takia ainaskin.. ei oo lomista tietoakaan niitä kun on ruhtinaalliset 3päivää et oikein on vaikeeta päättää koska ne pitäisin ja toisaalta eihän täs duunari tartte lomia - sen kun porskuttaa vaan - on se niin hyvä et me ollaan valittu noi 200 apinaa lomailemaan meijänkin puolesta ja vertailemaan kumpi nyt on parempi Banaani tää Dole vai Chiguita ja mikä näitten käyryys - ja keltasuusaste on - tarttis varmaan soittaa Euhun - No, loman jälkeen vasta.. ei hoppuilla..näin ne arkadianmäen apinat aattelee..Ja kuka tämän lystin maksaa???
Ja haluatteko tietää että mitä mieltä mä oon edustajien eläkkeistä ja siitä koska ne saa jäädä eläkkeelle?? 
Joo, saatte mutta sen aika ei ole nyt KOSKA MÄ EN TAHO - V...u ku vV....aa!!
 Olikse nii et v......seen voi kuolla??


4 kommenttia:

 1. Hyvää joulunaikaa!

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista
 2. Niin 200 apinaa saa nyt lomailla, et pääsevät taas painamaan sitä "paikalla" nappia ja poistuvat sit paikalta ja tietenkin taksilla, jota niiden ei edes tarvitse ite maksaa!!!! Mutta kaikesta tästä huolimatta: Iloista ja rauhallista Joulua teille sinne isolle kirkolle ;o)
  ps. toivottavasti pomos älyäis antaa sulle vapaita niin pääsisitte tänne "maalle" käymään eli Keuruulle ;o)

  VastaaPoista
 3. Sonni - tiedän..merry xmas
  Puumuli - Kiitos.. samoin Teille.. oikein rauhaisaa joulua.. Kauniita kuvia sinulla taas on ollut..

  Keuruu - puhut vähän mutta asiaa!!! Joo suunnitteilla kovasti on tulla sinne landelle eli kerron pomolle terveiset!! Hyvää joulua teidän koko jengille

  VastaaPoista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..