maanantai 19. joulukuuta 2011

..jotain jouluista..

 ..Kuisti pukeutui jouluiseen asuun ja tunnelmaan.. Verhot tein vanhasta pussilakanasta lisäten  valkoiset pitsireunukset ja punaisella kanttinauhalla ``pussitukset`` (mikäköhän ois oikea sana)??

Penkin pehmusteen tein vanhasta auringonottoalustasta jonka ratkoin jotta sain pehmusteet uusiokäyttöön ja päällystin ne valkoisella lakanalla.
Karkkityynyn tein myös vanhasta putkityynystä jonka päällystin punaisella jämätrikoopalalla.
Ja oikein tarkoin kun aloin miettimään kuistin tavaroita niin totesin että suurin osa - miltein kaikki tavarat ovat löytöjä kirpulta, lahjaksi saatuja, dyykattuja, itse tehtyjä tai tuunattuja. Eli ei oo montaa euroa mennyt tähän tunnelmaan. Kierrätys ja kirppuilu kunniaan, avataan silmämme ja katsotaan tavaraa uusin silmin.. näin joulun alla kannatan enemmänkin fiilistelyä kuin turhan krääsän shoppailua uutena - maailma hukkuu muutenkin mätään ja paskaan.. Tosin jonkun mielestä kaikki mikä meitin kuistilla on niin voipi olla turhaa krääsää - ihan sama mut mä tykkään!!
..tunnelmaa..
..metallinen kukka - amppeli ja ruukku kirpulta - ruukussa tulossa narsisseja..
..korituolit ovat myös löytö kirpulta.. samoin joulunpunainen viltti.. ja tyyny itsetehty
..korituolien punaiset istuinpehmusteet sain Piwiltä - Kiitos..
..katon rajassa roikkuvat sinkkiastiat kirpulta..
..pitsiliina kirpulta.. joulutontut saatu lahjana..
..punainen lyhty kirpulta, valkoinen lyhty ja tonttu ovat lahjaksi saatuja..
..kirpulta..
..kynttilät ja alusta kirpulta..
..lyhty kirpulta ja puurokattilan dyykkasin roskiksesta - aivan ihana!!!..
..olkipukit, joulukello ja garden - laatikko kirpulta.. kävyt metsästä..
..syrämmet punaista trikookangasta ja pitsiä..
..itse tehtyjä nämäkin..
..valkoiset varjostimet kirpulta, valosarja omasta kaapista..
..syrämmet kirpulta..
..``Tervetuloa - kyltti löytyi tarjoustalon Ale - laarista..

7 kommenttia:

 1. Kuinka ihana!!!! Kyllä siellä kelpaa istuskella!! Sanoiks mä jo että kerrassaan ihana!!! !! <3

  VastaaPoista
 2. Tässä on sitä "oikeaa joulutunnelmaa"! Viime yönä hurahti useampi tunti tätä blogia lukiessa. Tekstit on hauskasti kirjoitettu ja ideat kivoja. Mistä se energian määrää vielä niiden toteutukseenkin!! Terveisin M-L Liperistä

  VastaaPoista
 3. Heippa M-L ja kiitos, kiitos. Kiva kun tykkäät ja tulehan uudestaankin vierailulle ja varmasti Livenäkin törmätään..?? Tää on mun terapiaa - vastakohtaa työlle ja eihän ton isännänkään juttuja aina jaksa joten on kiva uppoutua askareisiin..

  Maanvaiva - kerrassaan ihanaa kun sinäkin käyt ahkerasti vierailulla ja kommentoimassa juttujani - olen kiitollinen - Kiitos, kerrassaan iso Kiitos!!!

  VastaaPoista
 4. Terveisiä Bangkokista! Täällää joulu on valoja, valoja valoja, mutta joulufiilis on hukassa.(Toisaalta eipä ole ollut minkäänlaista joulustressiäkään..) Ensimmäisen kerran havahduin tänään, että jouluhan on ihan kohta, kun sain ensimmäiset sähköiset joulukortit ja kun katsastin juuri nuo Tannin ihanat kuistikuvat. Rauhallista Joulu Kaikille! Terveisin; Sonni

  VastaaPoista
 5. Täytyy serkkusein sanoa, että nää sun blogit on ihania! Mä olen lukenut näitä tänään ihan onneissani! Ja sussa on kyllä valokuvaajan ainesta! Varmaan enoilta perinnyt kuvaustaidot ;)Wääwää ihania <3

  VastaaPoista
 6. Sonni - ihanaa ja kiitos - merry xmas sinne Bangkokkiin..

  HAMIIIII!!!! IIIhanaa että löysit ja kiitos kun tykkäät - olet rakas!!! No, nää on vaa tällasii kuvii ja juttui..

  VastaaPoista
 7. hihihi :3 Eipä mitään! :D Mun pitäis kans päivittää tätä omaani, mutta kun on tietokone, joka ei ole yhteistyö haluionen, mutta kyllä se siitä!!! <3 Hyviä jouluja kaikille mussukoille!!!

  VastaaPoista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..