lauantai 19. tammikuuta 2013

..O`boy, pieni pyöreä..

Heippa, iloinen yllätys - tervetuloa
U - mummu
..Pakkanen panee - "On se hyvä että joku panee.." - sanoo meijän Isäntä..
..en avaudu tästä sen enempää..
..Hyi kylmä on..
..Olen tässä järjestellyt mun askartelukamoja ja siihen liittyviä juttuja - niitä kun kertyy tällaselle hamstraajalle - joka säästää kaikki nippelit ja nappelit mitä mistäkin löytää.. Okei, olen sitä mieltä, että niitä nappeleita saa olla, mutta kaikelle pitää olla se oma paikkansa mistä ne sitten löytyykin ja kun se inspis iskee niin on helppo alottaa hommat kun tavarat on järkevästi lajiteltuina sekä "käden ulottuvilla"..
 ..Näin pakkasella voi hyvällä omatunnolla nauttia kuumaa kaakaota - jotta saa materiaalia..
 ..pieni - pyöreä - joku kaupanpäällinen minkä olen saanut ostaessa näkkäriä..
 ..muistaakseni jo 16 vuotta sitten..
.. kun odotin poikaani niin asuin ensimmäiset 7 kk vessassa pahoinvoinnin takia ja ainut asia mitä pystyin syömään oli näkkileipä jonka päällä aamupala - juusto siivu ja muutama maustekurkku siivu - lämmitin mikrossa ja rouskis.. painoin vähemmän pojan syntyessä kuin raskauden alkaessa..
No, se siitä..
 ..Liimaa, aaltopahvia, pitsejä, kuvioteippejä ja "skräppi" kuvioita..

 ..mulla on tapana lappusille kirjotella pieniä ideoita ja muistijuttuja - sekä lehdistä leikellä kuvia - nyt niitä löytyy tästä purkista..
 ..Jotain on tullut ostettua joskus kun tällainen styrox - boxi on jäänyt säästöön..

 ..Boxin ympärille kiepautin mattoteippiä - ihan sika hyvää just tällasiin juttuihin..
..ja perään silkkipaperia, pitsiä ja kanteen kuviopaperia..

 ..Kaikki on nyt niinku "samaa sarjaa"..
 ..viikonloppua toivottelen kaikille - pysykää sisätiloissa
 - terveisin; ei niin pieni, mutta pyöreä Tanni..

4 kommenttia:

 1. Kiitos tervetulotoivotuksesta :) Tosi kauniita rasioita olet päällystänyt. Kun joskus iskis se kärpänen minuunkin. Oon keräillyt yhen varastollisen pelti-ja pahvipurnukoita, mutta yhtäkään en oo päällystäny. Toisaalta, oon niin nostalginen, että kaikki vanha ja entinen pitää näkyä, joten senkin takia se on jääny. Mutta voishan sitä ees muutaman, kun kuitenkin tuo kiinnostaa :) ....se kuuluisa joskus... :D

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, muhun kans tuo nostalgisuus - iski kun päällystin näkkäri purkkia - että raaskinkos.. kun on niin kiva ja tunnettakin löytyy kyseistä purkkia kohtaan..No, raaskin minä..

   Poista
 2. Voi mitä ihanuuksia taas; kun mää osasin kopioida kohtuuhyvin sen suklaarasian niin kyllä mää uskallan tarttua kaakaopurkkiinkin :) Ainakin se on hyvä syy vedellä kaakaota kaksin käsin :)

  VastaaPoista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..