keskiviikko 9. tammikuuta 2013

..kaaos kaapissa..

 ..Heippa..
..Kaaos kaapissani on ollut valloillaan jouluaskarteluista lähtien..
..Kaappi on toiminu mulla ompelukone-kaappina, askartelukaappina ja nyt päätin tehä siitä oman kotitoimistoni..
.. Mulla tuli alkusyksystä 10 vuotta täyteen stadilla duunissa ja siitä hyvästä sain 150 e arvoisen lahjan.. WAU!!
 Laskin, (oon kyl paska matikas) että per päivä olen saanut bonusta jopa 0,041centtiä vai onkse euroa vai mitä helvettii - mut tarttee olla kiitollinen että sitä duunia on - kaupungin leipä on kaponen mutta pitkä.. Joopajoo.. en nyt halua sit vihamiehiä itelleni täl lausunnolla..
 Tuo oli niin hirvittävä rahasumma jotta en oikeen ees tiennyt mihin sen käyttäisin..
 -aika kului..
.. Joulukuussa verokarhu antoi roposia - joten päätin palkita itteni jollain uudella ja se uusi juttu oli ihka oma läppäri, nyt voin kruisailla netissä tai pankissa laskun maksuissa ihan koska ite haluan - ja ei kone pätki ei..
..No tästä innostuneena sitten päätin siivota kaappini ja luoda oikein oman alttarin koneelleni..
..Kun kyse on laitteista jotka toimii kuitenkin jollakin sähkövirralla niin asiaan kuuluu toki hirveä nippu johtoja - ja en tiedä ainakaan montaa naista jotka niistä diggais - ite en ainakaan diggaa, kun johtoja puikkelee siellä täällä..
 En tiedä mistä johtuu että miehet on ihan innoissaan kaiken maailman piuhoista ja johdoista - eikä niitä häritse yhtään johtojen sekamelska tai se että ne vaeltelee pitkin lattioita - en tiedä, mutta luulen, että miehillä muuten on niin tyhjä tila pääkopassa - ns. "putkiaivo" - meininki niin sitten niillä on joku alkukantainen /alitajuntainen tarve viljellä  johtoja pitkin kämppää.. ja mitä sotkuisempi se piuhaläjä on niin sitä nautinnollisempi se on - ainakin meitin talon miehillä on sellanen meininki..
..No, mä en diggaa piuhoista, enkä johdoista jotenka mun oli pakko aloittaa operaationi johtojen piilottamisille.. onneksi tuli sitä suklaata ja karkkia syötyä Jouluna ja säästettyä ne lootat - "kunniitävarmastivieltartteejohonki".. Niin tartti, leikkasin rasian sivuille aukot joista johdot pääsee vaeltaa ja ite mötikkä on sitten laatikossa piilossa..
..Joo, ja on tullut kebabbii syötyä - en minä vaan pojat (uskooko joku)? ja tämänki helvetin rasian olen säästänyt - "kunsitävoitarttee" - tän kans päällystin ja sinne piilotin jatkojohtorasian..
..Onkohan tälle mun säästämisvimmalle joku oma Diagnoosi - saiskohan sen varjolla saikkuu..??
..päälliset sai myös peltinen feta - juusto purkki (liiteri) sekä muovinen blondaus-jauhe-purkki..
..purkit säilöö pikkusälää..
..tän päällystin kans - sinne piilotin ison erikeeper-pullon, just sopivan kokoinen boxi sille.. ja mä kun liimailen miltei päivittäin jotain niin se pullo on vaan oltava käsillä..


..tämän kertainen kaaos hallinnassa..
..Ei niin kaaoksellista alkavaa loppuviikkoa kaikille - Tanni

5 kommenttia:

  1. Oi Tanni :) Mää säästin muutaman lukuisista tyhjentämistäni joulusuklaarasioista ja ajattelin jotain tällaista. Nyt mää sain varmuuden, että tämä on mahdollista :) Siis jos taito riittää itsellä :D

    VastaaPoista
  2. Ihana kuulla et on muitakin suklaasyöppöjä jotka hamstraavat rasiatkin - ei muuta kun askarrellaanpaskarrellaan - ja saahan niitä rasioita (täysinäisiä;nam) sitten kaupasta lisää jos vituralleen menee..

    VastaaPoista
  3. Eskuriin pukkaa tunnustusta ihan näillä näppäimillä...

    VastaaPoista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..