maanantai 4. heinäkuuta 2011

..Lomailua...

 Jahas, ensimmäinen lomaviikko takana - ainakin ilmat ovat suosineet meitä - nautin auringosta ja lämmöstä, paskemminkin vois olla tai oisi voinut olla.. No, mitäs mä sit oikein oon puuhaillut lomalla..tai mitäs Me ollaan puuhailtu - suurimmaksi osaksi oltu kotosalla, vielä ja mihis sitä kotoota kun tekemistö löytyy tööltökin ihan riittävästi.. Ollaan kyllä käyty ajelemassa mutkasilla teillä ja aivan ihanalla pätkällä oltiinkin.. pahus vaan kun jätin mun kameran kotio, olisi saanut niiin ihaniii kuviiii.... Eli käytiin Lapinjärvellä ja sieltä Myrskylään, Askolaan ja viel Pornaisten kautta himaan, aivan ihana tuo eka pätkä. Hyvää mutkasta tietä kauniissa maalaismiljöössä, ihania peltoja, lehmänpaskan hajua ja kauniita vanhoja taloja kauniine pihoineen.
Kyllä Suomen suvi on ihanaa!!!!!!
Ja sitten ollaan siivottu...
Napsittu fotoja..

Käyty ostoksilla..
Ostin pihalle Buddhan  - rauhaa tuomaan - jos ette vielä tiedä niin mä keräilen Buddhia - niissä vaan on jotain josta pidän - ehkä se on se rauhallisuus, harmonisuus je levollisuus mikä niistä huokuu sekä iloisuus elämää kohtaan..
..isäntä harjoittaa levollisuutta...
On tuunattu mun fillarii...
Perattu mansikoita - osa pakkaseen ja osa massuun..
Meillä kävi myös kesävieras, siivekäs sellainen ja oli vielä ihan pikkuinen - viihtyi tovin meitin kuistilla ja omin nokkinensa lähti pois...
Kesävieras

..Isäntä tuunailee..
..ja ostin lisää Eppu Normaalia..
..odoteltiin sadettakin, kun niin manailivat jollekkin päivälle, Kotipellon ohi on kyllä ne pilvet menneet...

Tässä yksi kesäkassi lisää...

Ja tietty mä oon löllöilly pihalla ja nauttinu mun kukista...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..