keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Lasipöytä

Ukko - kulta ja pöytäryhmä
Ihania lämpimiä päiviä taas riittänyt!! Ainoa haittapuoli (jos niin voisi sanoa) on nuo yöt, kun ei oikein unta saa saaduksi - Mutta en VALITA - ihan kohta tämäkin ihanuus on ohi - Maanantaina elokuun eka ja siitä se sit pikkuhiljaa alkaa.. Iltojen hämärtyminen ja viileneminen. Toisaalta nautinkin elo - ja syyskuun illoista kun voi jo laittaa kynttilöitä tunnelmaa tuomaan sekä haistella viilenevää ilmaa, fiilistellä - Siihen se sitten jääkin!!! Mua ei talvi nappaa pätkääkään, mut en siitä saarnaa sen enempää. Luulen että senkin aika tulee tätä blogia tehdessä. Kuitenkin tälläinen trooppinen ilma pölläytti muistoja mieleen siitä kun olimme isännän kanssa 2010 tammi - helmikuun vaihteessa ajelemassa moottoripyörällä Pohjois - Thaimaassa 2vkoa ja sitten siirryttiin Etelä - Thaimaaseen toiseksi 2 viikoksi. Mahtava reissu oli ja sinne kyllä HALUAISIN uudestaankin ja just Pohjois - Thaimaaseen - mua ei kamalasti nappaa nuo etelän turistirysäkohteet! Kuitenkin, olimme Bangkokissa ja meitin motellin baarissa jossa nautimme aamiaismunakkaan ennen raitille lähtöä. Siinä munakasta ootellessa ihastelin baarin pöytiä jotka oli ``´täytetty``hiekalla ja simpukoilla - AIVAN  IHANA - mun mielestä ja ideana hauska. No, olinhan mä niitä jo ennenkin nähnyt erilaisia, mutta tästä nyt oikein nappasin kuvat ja oikein munakkaan kera. Ja siitä se idea sitten lähti.. Arvatkaas mitä aloin suunnittelemaan kun kotio päästiin..??
Pöytä ja mun munakas No, tälläinen pieni lasinen yöpöytä löytyi kirpulta ja se sitten kotio raahattiin. Isäntä rakensi pöytään pohjan jota ei ollut ja niin pääsin sitä sitten sisustamaan. Vaalea hiekka oli entistä akvaariohiekkaa jota olin varastoinut, simpukoista muutama itse keräämiä, muutama saatu ja keskellä oleva miniatyyrikylä simpukassa on löytö myös kirpulta. Lisättiin vielä led - valot kulmiin isompien simpukoitten alle niin pöytää voi pitää myös tunnelmavalaisimena. Päälilasi on irrotettava jotenka pöydän sisustaa on helppo muutella ja tehdä esim. erilaisia asetelmia jos tahtoo. Et tällaista tällä kertaa. Hei, ja muuten te piipahtelijat - tiedän että teitä on - niin laittakaa viestiä, kommenttia, terveisiä tai ihan mitä vaan päähänne juolahtaa.. olisi niin kiva..

miniatyyrikylä simpukassa

2 kommenttia:

  1. Kiva kun olit käynnyt jättämässä viestin Mummu-Ruususen koti blogiin.
    Oli kiva löytää kylään luoksesi sitä kautta! Täällähän on vaikka mitä kivaa, tulen ajan kanssa katsomaan lisää
    Mummu-Ruusunen

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mummu - Ruusunen. Lisäsin blogisi tuohon mun Suosikki-listaani jos vaikka innostuisit sittenkin vielä jatkamaan. Minäkin ihan uuusi tällä alalla eikä mulla paljon vierailijoita eikä niitä kommentteja, mutta jatkan silti ihan omaksi ikoksi - vöhön niinkuin oma päiväkirja.. Terkuin Tanni

    VastaaPoista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..