tiistai 28. kesäkuuta 2011

Lomailua...


 Eilen oli maanantai ja mun 1 kesälomapäivä. 
Lähdettiin aamusta jo suht aikaseen ajelee mopolla. 
Käytiin kamuilla Nikkilässä aamukaffeella ja siitä sitten jatkettiin matkaa -  mutkasia teitä pitkin auringon paisteessa.. lepposaa ajelua iltapäivään asti.
 Käytiin jopa syömässä kaksin ulkona - ravintelissa - mitä tehään tosi harvoin.
 Ai, miksikö`? No, mulla on liuta syitä siihen miksi ei käydä, mutta ensiksi se, että se on niin perhanan arvokasta puuhaa, samalla rahalla meitin koko jengi syö puol viikkoa!!
 Ja muita syitä en nyt ala luettelemaan..
Kotiin tullessa mies alkoi pestä mattoja ja ylläri pylläri - mä istuttaa kukkia ja vaihtaa multia sisäkukkiin eli ns. viherkasveihin.


 Tää kahvimuki oli löytö kirpulta - aivan käyttämätön Indiskan muki ja vetoisuus puol litraa - tästä on hyvä vetästä aamukaffeet ja on niin kauniskin...
Verenpisaroita
Tuoksuhernettä

 Stravberry mukissa kasvaa ahkeraliisa jonka myös olen kasvattanut pikkupikku - siemenistä - siis tosi pikku! Ja tää ainoa taimi joka on lähteny jotenkin kasvamaan, toivottavasti alkaisi kukkiakkin.. Pöydällä verenpisara isommassa mukissa ja Elannon pulloja, mies arvaili josko olisi aikoinaan ihan maitopulloja ollut, minusta kivan väriset ja arvatkaas mistä löysin - no, kirpulta tietenkin!!!!

Verenpisaranuppu

 Tänään tiistaina on jatkunu vähän samantapaiset puuhat kuin eilenkin. Paitsi aamusta ei lähdetty mopoajelulle vaan pakattiin auto täyteen kierrätykseen tarkoitettua tavaraa; UFFiin meni 8 kassillista, ja kirpulle 3 laatikkoa tarpeetonta. Lisäksi lajittelimme metallitölkit, pahvit, muovit jne kierrätyspisteessä. 
Oman aikansa vei kun palautimme nurkkiin kertyneet pullot, kun on ALKON pulloja, tavallisia palautus pulloja/tölkkejä ja sitten vielä LIDLin omat palautuspullot!!
 Jaa, että kierrättäminen helppoa, no onhan se mutta ei me ilman autoa olisi selvinneet tuosta urakasta - dösällä en kyllä lähtisi roudaamaan tollasta määrää romua. 
Ymmärrän, että helppuden vuoksi varmasti paljon ihmiset heittää roskaa pois sekajätteisiin esim. kerrostalo yhtiöissä, mutta kun on vain rajallinen pönttö mihin roskat laittaa niin on ajateltava ja kierrätettävä.
 Meillä kyllä on toinenkin pönttö mihin lajittelen metallin, lasin, lehdet ja pahvit, esim. maitotölkit ja kananmunakennot...  Onneksi kaupunkiin lisätään ja on lisätty jo kierrätyspisteitä

 Tässä muutama kuistikuva vielä....
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..