sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

juhannus 11

Autonpesua
 Meidän Juhannusperjantai kului aika perinteisissä merkeissä, hyviä ja rakkaita ystäviä kylässä. Aamuinen kolea sää muuttui auringonpaisteeksi ja lämmöksi, mitä kaikki odotimme ja mistä myös nautimme.
 Naurua, iloa ja laulua - siitä koostui meitin juhannus - kiitos!rentoa jutustelua...

ei mua saa kuvata - ei niin..

Maailman paras naisilmakitaristi
Auringonottoa vaatteet päällä, no ainakin ehkäisty liian uv - säteilyn vaarat ja ne rusketusraidatkin minimoidaan, toinen meistä kylläkin kekkuloi Raivolan rysäpöksyt jalassa, mutten paljasta kumpi, enkä kuvia julkaise - sen verran heviä tuotantoa;)
Kesävarpaat

 Ja kyllähän meillä saunottiinkin - useampaan otteeseen - oli aamusauna, päiväsauna ja illallakin vielä bastu lämpeni, vihtaa eikä vastaa kyllä talosta löytynyt vaikkakin piha täynnä koivupuuta - muistot edelliseltä vuodelta kun itse teimme vihtat niin vielä joulunakin siivottiin koivunlehtiä saunatilasta, että näin meitillä...
Illansuussa pihalle pärähti motoristeja täydes tällingissä olivat Jyväskylästä asti lähteneet tänne ``kaupungin humuihin`` juhannusta viettämään, on se hyvä et joku ees ennättää ajella, meiteillä ukko - kullan kanssa vähemmälle jäänyt tänä kesänä, jos nyt lomalla korjaantuisi asia.. No, ei nuo motoristit malttaneet kun yhden yön meiteil kuluttaa aikaa, eilen tuli viesti että olivat meiltä ajaneet Ylläkselle päivän aikana eli noin 1023 km.!!!! Nostan kyl peukkua, varsinkin takanaistuvalle naispuoliselle ja hänen takapuolelleen ;).

Kyllähän juhannuksen viettoon tikanheitto kuuluu, se kyllä kuuluu miltein aina kun illanviettoja vietetään meillä, mukavaa ajanvietettä ja pientä kilpailunpoikasta hyvässä hengessä ystävien kanssa, yes - se on kivaa!!
Illanlopuksi yövirkut halusi vetästä karaoket - sehän sopii - ukko - kulta on hommannut laitteet ja kaikki! Taltioituna löytyy noin 1000 karaokebiisiä, joten valintaa on, mut miltein aina niitä samoja biisejä tulee vedettyä esim.Autiotalo - tietääks kaikki varmasti kenen esittämä alkuperäinen versio on...? Nyt kyllä keskisuomen vieraat yllättivät ja vetäsivät aivan uusia biisejä, ja vieläpä hyvin, varsinkin naispuolinen laulaja on tosi hyvä!!!

Lauantaina; Meidän napero pitää äipälle seuraa - äiti on vähän väsynyt... Päässäni pyörii Eppujen Elämäntarkoitus.. Hei, huomenta p - onko pääsi kipee, vieläkö muistat eilisen, katso peiliin eilinen, on juhlat loppuneet ja vieraat poistuneet niin monet kerrat ovat aamut toistuneet...

Korjaussarjaa - ukko-kulta teki kasvismunakkaan jota sitten napsinkin koko päivän, turemehu oli parempi vaihtoehto kuin pelkkä vesi - norjaa tuli opiskeltua toiletissa ja herra Yrjö oli mun paras kaveri koko päivän.. Hups, mites nyt näin kävikään.. Kiitos vilä kaikille kamuille, ja hyvää kesää - mulla nimittäin alkoi ansaittu LOMA!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..