sunnuntai 24. elokuuta 2014

..HONDA RUNE 1800..

Moi!
Viime viikolla Isäntä soitti duunista ja sanoi, että katsoppa yksi mopo netistä.
 No, tein työtä käskettyä ja totesin vielä, ettei me mitään uutta mopoa osteta, HONDA VTX 1800 pelittää oikein hyvin.

Myöhemmin lähdettiin kuitenkin paikan päälle vielä katsomaan pyörää. 
Ihan vaan katsomaan, mitään ei osteta!!!

Kiersimme moottoripyörää kuin kissa kuumaa puuroa ja ihailimme - tykästyin itsekin, eihän pelistä meinaa saada silmiään irti.
Isäntä on aina haaveillut kyseisestä moottoripyörästä, niitä kun on koko maailmaan tehty vaan 4000kpl ja muutamia niistä on suomessa.
 Nyt haave olisi mahdollista toteuttaa, toki se vaatii, että kädet lyödään syvälle taskuun ja sieltä ne ei ihan hevin irtoakaan. 
Pähkäilimme, kiersimme, laskimme ja taasen puhkuimme.
 Juttelimme mukavia myyjän kanssa ja taasen mietimme.
Okei - tehdään kaupat!
On se meidän moottoripyörä.

HONDA 1800 RUNE

 On se vaan kuulkaas peli!
 Takana hyvä istua, ryhti 10.
 Paremmin minäkin näen liikennettä sekä maisemia. 
Jos jotakin haittaa täytyy sanoa, niin eilen kun sade meidät yllätti ajo-reissulla niin kastuin hieman enemmän, mitä aikaisemmin ei ole käynyt - olin aika suojassa Isännän takana.
Mutta mitkä kyydit!
Olo on kuin vastasynnyttäneellä joka ihailee omaa lastaansa ja miettii, että mitäs tässä onkaan tullut tehneeksi.
 Ollako hullu vai ihan hullu!
Anteeksi kielenkäyttöni, mutta nyt näin persaukisena on helppo hymyillä kun on jotakin isoa jalkojen välissä.
Se on varmaa, että meikäläisen romuilu tulee jatkumaan tavalla sekä toisella tällä pellolla.
 Nyt kyllä tietää minkä takia sitä herätään ja töitä tehdään.
Sen verran on paksu tuo osamaksu-vihko jotta sillä tapetoisi isommankin linnan ja muutamaan kertaan.
No, joku ostaa hevosia, joku kenkiä&koruja, vaatteilla koreilee kylän raiteilla.
 Joku sijoittaa veneeseen, autoon, huvilaan tai mökkiin. 
Toinen taas lentää maasta toiseen ja kolmanteen, joku laskettelee kesät talvet rinteillä pitkin maailmaa.
 Me tykätään moottoripyöräilystä ja nyt päätettiin sijoittaa ropposemme tähän peliin.
 Jokaisella meillä on ne omat haaveemme ja mahdollisuuksien mukaan niitä pitää toteuttaa. 
Nyt yksi sellainen on toteutettu.
 Ja niitähän haaveita on enempikin, mutta yksi kerrallaan.
 Ainahan ne haaveet ei liity mammonaan tai maalliseen omaisuuteen vaan ihan omaan hyvinvointiin ja hyvänolon tunteeseen. 
Haaveiden toteuttamiset lisäävät myös sitä sisäistä hyvinvointia.
Ja mikä parasta eihän se haaveilu maksa mitään vaan niiden toteuttamiset - ainakin tässä tapauksessa.

Nyt taas uteliaana kyselen:

MIKÄ ON SINUN HAAVEESI?
UNELMASI?
HAAVEILETKO YKSIN VAI YHDESSÄ?
PERHEESI & PUOLISOSI KANSSA?

ONKO HAAVEITA JOTKA OVAT JO TOTEUTUNEET?

Tanni

29 kommenttia:

  1. OHo onpas komea peli...Niin mitä sitä turhaa miettii ja pähkäilee sillä elämä on sellaista et pitää antaa itselle se mitä haluaa ja mistä on haaveillut...makselee sitä sitten ajan kanssa pois...Hyvä kun ostitte tuon, sillä jos nyt ette olisi ostanut olisi se jäänyt kummittelemaan takaraivoon et olisko sittenkin pitäny ostaa...toiset tosiaan matkustelee, ostaa kodin, kesämökin, auton jne jne...työ ostitte ihanan menopelin...HYVÄ juttu :)
    No kuule minulla ei ole kuin se yksi haave/unelma saada kohta se vuokrakämppä missä on yksi huone lisää...eli se kolmio...torstaina laitoin taas kyselyn et missäs mennään mutta kun kukaan ei halua sieltä muuttaa joten se tuntui siltä kuin unelmani olisi murustettu silmieni edestä pieniksi...hetken olin todella murtunut aioin jo luovuttaa...no mutta nyt laajennan hakua meille saapi sitten kunta alkaa tarjota kolmioo myös kerrostaloista..yksityiseltä en halua vuokra kämppää koska niil on aina jotain kielteistä ei saa sitä eikä tätä ja siksi kameran hukkumisen myötä olen ollut tuosta unelmien murtumisesta hissukseen...meinasin lopettaa bloggailunkin mutta alitajunta huusi et ÄLÄ nyt tee taas äkkinäisiä päätöksiä..
    Siis muita unelmia ei ole kuin se yksi...yski niin pieni mutta meille suuri haave..
    Mie l'hen taas ettiin sitä kameraa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä nyt ihmeessä lopeta bloggailua! Tietenkin päätös on sinun, mutta on paljon ihmisiä jotka tykkäävät blogistasi ja jutuistasi. On ajoittain varmasti turhauttavaa, kun kyse on kuitenkin asunnosta mikä olisi se unelma, eikä siihen muilta tahoilta vastata. Tiedän hyvin tuon kun itsekin olemme aikoinaan pienemmisää asunnoissa asuneet ja toivoneet isompaa jne. Helsingissäkin tilanne on aika toivoton, isommista asunnoita on pulaa, tai sitten ne vaan on niin pirun kalliita jotta ei ole varaa maksaa vuokraa ja asumistukea ei välttämättä saa. Meillä on ihan hyviä kokemuksia yksityisiltäkin vuokratuista asunnoista, tosin se on vähän tuurista kiinni minkälainen se vuokraaja on, mutta onhan sekin vaihtoehto. Kerrostalo-kämpätkin on ihan kivoja ja vielä jos on parveke niin se on aina yksi huone lisää ainakin kesäisin ja aika monissa taloissa jo ne parvekkeet on lasitettuja. Toivon syvästi, että saatte pian sen isomman asunnon ja teidän haaveenne toteutuu!
      Ai, eikö kameraa ole vieläkään löytynyt..?
      Voi hyvin Hannele!!

      Poista
    2. En mie lopeta bloggailua..on tää mahtava juttu bloggailu...mutta kun olin vaan niin maassa tuona päivänä kun kommentin laitoin eikä asiaa helpottanut se kun riitelin mieheni kanssa..ja siskoni just soitti pahaan aikaan jolle sanoin vain et "olen niin pirun pahalla päällä etten nyt viitti jutella sunkaan kanssa" illalla laitoin viestin hänelle ja kerroin et nyt voit soittaa...ekaksi kun kuuli ääneni alkoi hän nauraa...no tälläistä tää nyt on..mutta en mie anna periksi en...eikä se kuulu luonteeseeni mutta joskus vaan ottaa pattiin..
      Ei hemskutti löydy sitä kameraa vieläkään..ja meil riuhuu flunssa mies ollu kuumeessa koko viikonlopun..joten mie oonki seuraava :)
      Samoin sinä voi hyvin ja toivotaan etpääsen pian bloggaamaan omien kuvien kanssa :)

      Poista
    3. Joskus ottaa pattiin täälläkin, onneksi ei ihan joka päivä =)
      Eikä aina voikaan olla hyvä päivä, vaikka ei ne riitelyt yms ole ikinä mukavia, mutta sitähän tää elo on ala sekä ylämäkineen ja joskus on taas ihan liiankin tasasta, ei sekään mukavaa ole pitkälti..

      Poista
  2. Onnea jopa onkin upea pyörä, ja oikein paljon turvallisia kyytejä.

    Mei haave oli omakotitalo maalta, kaukana kaikesta ja se on toteutunut, pieniä haaveita on paljon joista se lapsenlapsi on kaikista suurin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!!
      ihanaa, että ne haaveet toteutuu yksi kerrallaan. Luulen, että se oma lapsenlapsi on varmasti meille äiti-ihmisille se suurin!
      Me tai ehkä minä enempi haaveilen maalle muutosta ja omasta torpasta jossakin. Mutta vielä on teiniltä koulutukset yms. kesken niin ei voi ottaa irti-ottoa täältä kaupungista. Ehkä joskus bloggailen jostakin pikku-torpasta=)

      Poista
  3. No voi sissus stna onpa komia! Toivottavasti ehditte vielä kerätä kilsoja tänä kesänä. Tänään ainakin oli ihana päivä. Matkaunelmia ja irtiottoja on tullut totetettua ja niistä taas unelmoinkin. Ja kyllä se oma heppakin siellä takaraivossa kummittelee. Mutta kun ulkomailla asumistakin olisi kiva kokeilla niin ainakaan nuo kaksi viimeistä ei sovi samaan kohtaan. Mutta aika näyttää. Asioilla kun on tapana järjestyä. Ja olisihan se tietty kiva kun joskus vielä tulis joku jonka kanssa unelmoida ja toteuttaa. Ja sit kun vielä olis joskus balanssissa itsensä ja maailman kanssa. No huhhuh! Lähden lenkille.. Hyvää alkavaa viikkoa ja ajelkaa varovasti. Äs

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, on se komia juu!!
      Niinkuin sanoitkin asioilla on tapana järjestyä - siihen minäkin luotan vaikkakin joskus tiukkaa tekee, niinkuin hyvin tiedät. Mutta elämäähän tää on. Sulle kyllä tekisi hyvää ottaa se isompi irti-otto näistä kuvioista ja lähteä maailmalle pikkusen pidemmäksi aikaa. Olet ihminen joka varmasti pärjää, oli se paikka mikä tahansa. Ja ainahan sieltä pääsee pois. Mutta joskus kun ottaa etäisyyttä totuttuihin rutiineihin niin alkaa ne palaset loksahtelemaan paikoilleen.
      Olisi muuten vahti-pesti avoinna 13.9 alkava viikonloppu..?

      Poista
    2. sorry, silloin on irtiotto arjesta.RadioRockRistely

      Poista
  4. ♥vau,mikä menopeli! hmmm...uudelle ulkomaanreissulle olisi kivaa lähteä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Ulkomaanmatkat on aina piristäviä, oli sitten ranta-loma tai kaupunkiloma!

      Poista
  5. Mahtava!
    Mitä sitä suotta anteeksipyytelemään ostosta, silloin kun on aihetta, niin silloin elvistellään ja kunnolla :-)
    Ja niinhän se on, että kukin tuhlaa/säästää tyylillään!

    Haaveissa on ollut "mummonmökki", mitä pääsisi remppaamaan, joskaan juuri mökillä ollessani totesin, että onhan tuota rempattavaa sielläkin :-)
    Keväällä haaveilen säännöllisesti isosta (tai siis teidän menopeliin nähden pienestä) skootterista, siis ei mopo-sellaisesta. Syksyllä aina totean, että eipä tullut ostettua.... :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rouva K!
      Sitä kun on kasvatettu sellaseen "kiltin tytön" muottiin niin tuo elvistely ei ihan ole luontevaa, mutta kyllä nyt pikkusen pitää kuitenkin =)
      Aivan, sitä säästetään sitten jostakin muusta jotta saa niitä omia juttuja toteuttaa!
      Mummonmökki se olisi omakin haave joskus. Tuossa kattelin mökkejä kesällä, mutta mietin, että mitä mä sillä nyt teen kun kuitenkin asumismuoto tällä hetkellä on sellainen, että pihaa ja muuta duunattavaa riittää yllinkyllin. Ja kun mopolla ajellaan kuitenkin, niin tulee käytyä niin monissa eri paikoissa, jotta sillä mökillä olisi ikinä aikaa olla.
      No, ensi kesäksi sitten hankit sen skootterin!!

      Poista
  6. No mutta on kyllä niin kuuma ja upee pyörä,että ymmärrän teidän hurahduksen täysin!! Pitäähän sitä ihmisten nauttia! Voi sitten vähän jostain muualta nipistää menoja ;)
    Onhan niitä haaveita... Oma pieni puutalo on sellainen ikuisuushaave. Ihana,aito,hauska mieskin ois aika kiva löytää :D Tyttären kanssa haaveillaan,että meillä joskus ois rahaa lähteä "palmumaahan" :) Etelän lämpöön,turkoosin meren rannalle... Ja koska se on meidän yhteinen unelma,sen eteen tää äiti tekee kaikkensa saadakseen sen onnistumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elämäähän tää on ja elettävää sellaista. On ikävä sitten myöhemmin harmitella, että "miksi minä en silloin..."
      Taitaa meillä useammalla naisella olla haaveena tuo oma torppa jossakin, ihanahan sellainen olisi! Mulle riittäisi pieni torppa ja vähän pihaa jota laittelisi, niin ja Isännälle joku lato, missä voisi puuhastella mopojen parissa.. niin ja mulle kans, jotta voisin jotakin väkertää, huh.. no, kuulostaa jo vähän isommalta =)
      Miehillä on tapana ilmestyä kuvioihin silloin kun sitä vähiten odottaa, ja monesti se johtaakin sitten suurempiin muutoksiin elämässä, kyllä Nanette sen sun miehes vielä sun kanssa puuhastelee mukavia siellä puutalossa ;)
      Ja totta, mitä äiti ei lapsensa eteen tekisi ja tuo on aivan ihana suunnitelma säästää jotta "palmumaahan" pääsee - se on ihanaa aikaa!!
      Toiveesi toteutukoon<3

      Poista
    2. Voi miten ihana vastaus,Tanni! Ihan herkistyin <3 Kiitos kauniista ja rohkaisevista sanoistasi. Ihana oot <3

      Poista
  7. Kyllä haaveita pitää toteuttaa, vaikka se lompakossa kirpaiseekin. Hiano pyärä, vaikken noista mitään sen kummemmin ymmärrä.
    Haaveita olisi vaikka kuinka ja paljon, moni on toteutunut mutta monen moni vielä toteutumattakin :)
    Iloista viikkoa ja turvallisia "pörräilyjä"!

    VastaaPoista
  8. En näistä moottoripyörä asioista paljoa ymmärrä, mutta esteetikko minussa pitää uljaasta ulkonäöstä ja siivoojahullu sivupersoonani ajattelee miten ihanaa olisi kiillotella noita kaikkia kromiosia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos, totta puhutaan niin en minäkään ymmärrä!!! Mutta kyllä se, että silmiä hivelee jokin asia niin se on sitten siinä.. No, meillä on työnjako, mä puunaan huushollia niin Isäntä keskittyy näihin kromin kiillotuksiin, tosin luulen, että tätä komistusta voisin minäkin kiillotella ja Isäntä saisi kuurata torpan lattioita =))

      Poista
  9. Wow, mikä menoväline! Kyllä tuolla kelpaa tyypitellä kylillä!
    Nautitaan elämästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna - kiva kun piipahdit täällä, minäkin piipahtelin siellä sinun blogissa - kauniita kuvia sinulla siellä!!

      Poista
  10. Hyvältä näyttää vaikka onkin 'väärää merkkiä' :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.. niin ja kuka mistäkin merkistä tykkää Honda ei ainakaan tien päälle jätä niinkuin moni HD..=)

      Poista
  11. tai on niin köyhä,että pitää ostaa Amerikkalainen joka toimii ;))))

    Marysville, OH. Honda Moottoripyörä tehdas.
    T.isäntä

    VastaaPoista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..