torstai 13. helmikuuta 2014

..se toinen bloggaus-paikkani..

Sijaitsee meitin kellarissa, koska siellä on tv ja jotta mä pystyn bloggaamaan niin tarvitsen joko radion tai tv.n tausta-ääneksi.
Ja nyt tietty kun alko noi olympia-lätkät niin olen parkkerannut ruhoni tuolle laverille.
Onni on se, että jääkaapille on pidempi matka niin ei tule joka välissä haettua voikkuleipää. Vaikkakin meillä tuossa alhaallakin on kaappi, mutta siellä on vaan oluita ja se ei nyt maistu, ehkä sitten jos Leijonille mitalli napsahtaa niin tartteehan sitten sauna-oluet ottaa.
 

..täällä on ihan eri fiilis kun tuolla ylhäällä..
 Retro-valot -80 luvulta. 
Säästynyt omasta lapsuudesta ja vieläkin toimii.
..peili ollut aina talossa - on varmaan aika vanha - tai ainakin luulen, en tiedä alkuperää..
 Tarjottimet löytynyt kirpulta oli 20centtiä kpl.
Näitä jos löytyisi lisää erikuvioisina niin niistä saisi kivan kokoelman seinälle.

..kesää oottelee rantsu-kassi ja tossut..
 Ja vielä tervetuloa Emilie Hurahtanut- blogista ,Tuuli Askel kerrallaan - blogista, Maija IidaSanttu-blogista sekä kaikki te muutkin uudet kirjautuneet!!!
 Toivottaapi - Tanni

17 kommenttia:

 1. Johan on tunnelmallista. Meillä on muuten tuollaset valot, nuo päällys tähtöset ei oikein pysy paikoillaan. Ovat kyllä tunnelmalliset!
  Kiitos tervetulotoivotuksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sama vika meijän tähtösillä - herkästi tippuilee kuvut jos kovasti valo-sarjaa siirtelee. Kiva kun piipahtelet täällä - minä sinun luonasi!!

   Poista
 2. Mikä takka ♡ ja hienot lavitsat! Kiva tila teillä tuolla!! Tykkään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on pitänyt siivota tuo takka ihan perusteellisesti ja laittaa oikein isot kynttilät siihen sisäpuolelle ryhmäksi, koska emme juuri milloinkaan pidä tulta tuossa - joskus tulee roskia polteltua tai sauna-makkaraa tikun-nokassa kärvennettyä.. Lavitsathan on eurolavoja =)

   Poista
 3. Aika kiva kellari teillä!! Tykkään tuosta itämaisesta tyylistä. Ihanan tunnelmallista. Oon yrittänyt meidän makkaria sisustaa itämaisesti, mutta se on vielä vähän vaiheessa. Kirppareilta oon yrittänyt etsiä värikkäitä roikkuvia lyhtyjä, mutta ovat olleet, niin kalliita, että etsintä jatkuu vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua myös miellyttää tuollainen itämainen tyyli ja sitä sitten pikkusen tuolla takka-huoneessa.. Onnea etsintöihin!!

   Poista
 4. Ihana kellari ja bloggauspaikka.
  Paljon ihania juttuja siellä ja minullakin on yks tuollainen tarjotin, ovat nättejä.
  Hyvää Ystävänpäivää ♥

  VastaaPoista
 5. Voi APUA, mikä kellari! Ihana piilopaikka. Melkein tunsin itseni sinne. Oijoi, kyllä niin viihtysin tuolla katselemassa kisoja kynttilöiden loisteessa ja muutenkin joka päivä. Kerrassaan ihanannäköinenkin, kotoisa, tunnelmallinen. Huippu!

  *no niin Irmeli, pysyhän housuissas* :)

  Hyvää ystävänpäivää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää ystävänpäivää - mä olen tänään kuules ihastellut niitä sun lähettämiä syrämiä, niin etten ole housuissani meinannut pysyä =) - Juu, tuolla kellarissa on väriä ja tunnelmaa - kiva löllöilypaikka!

   Poista
 6. Rupes tekee mieli saunaan... Hyvää ystävänpäivää!
  Sonni

  VastaaPoista
 7. Kyllä oikeassa olin, että teillä on kellarikin täynnä herkkuja. Tuolla on niin itämainen tunnelma, että sohvalla kun köllii niin tuntuu kuin olisi ollut minilomalla. Suitsuikkeita ja kynttilöitä ja sopivaa musiikkia eikä varmasti enää muista, että ulkona sataa vettä vaakasuoraan ja loskaa riittää :) Oi, sää olit laittanut arvontamainoksen, kiitos <3

  VastaaPoista
 8. Oi, olet niin oikeassa - suitsukkeiden sumuissa täällä vedetään kisa-katsomoa, eipä tartte nokkaa ulols pistgää.. Tottakai sitä linkitetään, on muuten ihana tuo arvontapaketti!!

  VastaaPoista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..