tiistai 23. heinäkuuta 2013

..tepsutellen..


Heippa!
Ei mulla mitään tähdellistä asiaa ole, niinkuin ei yleensäkään, kunhan nyt vain esittelen tarjoustalon alelaarista löytyneet ruusu-ballerinat.
- olivat minun mielestäni niiiin söpöiset, että pakkohan ne oli napata mukaan.. Ja kun löytää sopivat byysat jalkaan niin on niissä kasvuvaraa se ½ metriä, jota en kyllä kasva enään ainakaan pituus-suunnassa ja toivottavasti en leveys-suunnastakaan, koska meikäläisellä tuota leveyttä on kyllä miltein enempi kuin pituutta.

 Isäntä sanookin, että Muija on kuin ferraari matala & leveä ja voima lähtee p......tä.
Tässä yhteydessä mun on kuitenkin sanottava, että ei lähde tai lähtee, mutta ei ilmavaivoina - se on harvinaista.
 Mutta kummelin oppia hyödyntäen käytän niitä pers - ja reisilihaksia kun niitä kerta on.
 Ja jo työn puolesta tarttee ollakin, koska sen verran tulee velttoa känni-lihaa nostettua lattiatasolta, ettei siinä ihan ilman muskeleita pärjää.
 Ja sehän on ergonomisesti oikea nostotapa - siis käyttää niitä kinttuperslihaksia.

 No, siis mulla on ihan kivat stretsi-farkut, venyy ja paukkuu kivasti yllä, mutta kun niitä lahkeita ei ollut kauheen mukava venytellä perästä niin tänään ennen duuniin lähtöä napsin lahkeista liiat pois, siksakilla vetäsin muutamat kierrokset lahkeiden suille, jottei ihan heti rispaantuisi ja kun hoppu oli, niin en alkanut mitään hienoja käänteitä ja päärmeitä tekemään, vaan vetäsin mustaa pitsiä lahkeisiin niin eipä näy siksakit ja on ihan kivatkin - mun omasta mielestä ainaskii..

Kyllä nyt kelpaa tepsutella pitsilahkeissa ja ruusutossuilla..

Muksaa viikkoa kaikille tepsuttelijoille - Tanni

8 kommenttia:

 1. Whuhuuu!! Ihanat...määki haluun ruusuballeriinat. Onnea löydölle, hyvin sopuii pitsilahkeisiin :)

  Mulla olis paaaaaaaljooooon esittelemistä mun saamistani tavaroista eräästä vanhasta aitasta. Ehkäpä joku sateinen päivä...oon vieläki pyörryksissä niistä kipposista, kupeista, kattiloista ja vanhoista tuoleista, että dingdong :)

  Ihanaa päivää tossuinesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voe hittolainen - en malta odottaa, että esittelet aarteet - arvaa vaan olenkos minä sitten pyörryksissä! Ja kiitos, samoin sinulle ihanaa aikaa aarteiden parissa!

   Poista
 2. Hienot tossut ja hyvä pikatuunaus tossuille, kiva idis tuo pitsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh - kiitos, monesti ne parhaat ideat syntyy tarpeesta..

   Poista
 3. Kauniit tossut,ihanat nuo pitsit :)

  VastaaPoista
 4. Tuli kyllä ihan mielettömän ihanat :) Mää rupean nyt kyselemään mieheltä mihin se on laittanut meidän ompelukoneen. Mies kun on meillä ainoa, jolla on ompelukoneen ajokortti :D Ymmärtää nuo siksakit ja päärmeet :D

  VastaaPoista
 5. Wau - sulla on hyvät oltavat ;) Juu, pitsiähän on hyvä olla muodossa missä tahansa.. Meillä kyllä kans Isäntä surruttelee koneella, ja ihan kiva - ettei mun tarttis aina jokaista persuspaikkausta suorittaa - jää aikaa omille puuhille..

  VastaaPoista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..