torstai 25. heinäkuuta 2013

..korukäsi..

Moikkamoi!
Tervetuloa jengiin Satu villa Viitahalme-blogista, käykääs kurkkaamassa!!

Laitanpa tähän nyt vaihteeksi tekeleitäni betonista.
Betonin tekohan on helppoa, tarvitset vain betoni-jauhetta sekä vettä josta sekoitetaan tasainen puuro.
No, korukäden muottina käytin talouskäsinettä, ja betonipuurolla täytetyn käsineen ripustin useammalla pyykkipojalla narulta kuivumaan.
 Kun käsi oli kuivunut niin valmistin uuden puuron ja käden alaosa valmistui tyhjästä jogurttipurkista joka oli tuollainen kulmikas.
 Eli kuivuneen käden tökkäsin keskelle puurolla täytettyä muottia ja taas muutaman päivän kuivatus. Kuivauksen jälkeen valkosta maalia ylle ja koruja metsästämään kätköistä.. Ihan hauska ja tukevasti pysyy pöydällä.
 Tuli muuten mieleen, että miksei näitä voisi tehdä myös pihalle esim. erilaisiin kukka-asetelmiin..? Betoni kun on kestävää..
No, ehkä tulee vielä kokeiltua..


Elikkäs tällaista tällä kertaa -mä alan nyt pakkailemaan - lähetään aamusta Isännän kanssa kohti Ristiinaa ja Rotta-rallia sinne tulee myös osa ihanista Kamuista!!
Ja kamuja joita ei ole nähty pitkään aikaan - kivaa! 
Elikkäs tuo rotta-ralli on sellanen motoristi - ralli, jotenka mopolla mennään joten varustus on aika minimaalinen mitä tulee mukaan otettua, kun kuitenkin pitää mahuttaa vielä teltta, makuupussit, alustat jne. 
Siis kaikki tarvittava retkeilyyn..
No, ovat ainakin luvanneet lämmintä ja aurinkoista säätä, jotenka pässinpökkimät jätän kotiin..!
Oikein IHANATA viikonlopun alkua ja viikonloppua kaikille teille piipahtelijoille - Tanni

4 kommenttia:

 1. Oih, oih. Ja se olisi ulkonakin niin ihana, siihen sopisi niin mainiosti vaikka muratti kiipeilemään. Sulla on kyllä taito katsoa arkisia asioita uudella silmällä :) Oikein, oikein hyvää reissua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sulla on kyllä ennustajan-taidot, itsekin "näin" murattia astelmassa..

   Poista
 2. Ompa hauska! Mulla on ollut joskus sellainen vanerista leikottu korupuu (jäi vanhaan kotiin...) ja nyt uusi on suunnitteluasteella (lue: korut lojuu missä sattuu), joten kiitos jälleen ideasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, lojuu ne täälläkin ja kun mä olen vielä aika huono käyttää koruja, mutta kauniitahan ne on ja mukava laittaa esille..

   Poista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..