keskiviikko 15. toukokuuta 2013

..rautahenkari-koriste..

Heippa,
Mulla on pyöriny nurkissa tuollainen rautahenkari mikä oli katkennut , hieman sitä pyörittelin ja sitten sain tämän idean - teen siitä koristeen pihalle - saa ruostua rauhassa :)
 ..Rautalankaa pyörittelin sitomaan alaosan yhteen, sitten kynttilänipsut ja pienet kynttilät - tää nyt ennemminkin on koriste, mutta kokeilin huvikseen niin kyllä se kynttilä palaa.. :)
 ..Itseasiassa nyt kun mietin niin voisihan tuohon pienet kontaktiliima/kuumaliima tipat laittaa jota olisivat tukevammin kiinni nuo nipsut, niin ja jotakin koristehärpäkettä lisätä - itse tykkään kuitenkin tästä - ihan hauska..
Ja tulipahan henkarille käyttöä..
 ..Ja lisäksi muutama pihakukka..


 ..Mukavaa tätäpäivää - Tanni..4 kommenttia:

 1. Olit liittynyt blogini lukijaksi ja olet lämpimästi tervetuloa juttujeni pariin :)
  liityin myös lukijaksi sinun blogiin täällähän on vaikka mitä ja kivaa..nuo kuormalavat on ihania, minunkin pitäisi tehdä niistä sängynpääty mutta kun ei ole sitä kuljetusta ja miun mazdaan ne ei sovi, vanha mazdani on ikäloppu vehje ja yli 400 000 on mittarissa ja vielä pelittää, joten kaikella kunnioituksella vanhempia autoja kohtaan eli en edes yritä tunkea sinne kuormalavaa.. heh
  Minut tunnistetaan aina pitkistä komenteista..yleensä jään höpöttelemään myös muitakin juttuja kommentointi lootaan et älä vaan kyllästy..
  Täytyy alkaa selata sinun vanhempia postauksia mutta nyt lähden maalamaan yhtä puutuolia vaaleanpunaiseksi..
  mukavaa keskiviikko päivää sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ja tervetuloa!! Sinulla kanssa oli niin paljon ihanaa katseltavaa jotenka pakkohan se oli liittyä seuraan! Joo, kommentteja vaan - kyllä minäkin höpöttelen, en todellakaan kyllästy. Ohhoh, on sulla aika peli se mazda!! Oih, ihanaa vaaleanpunaista..

   Poista
 2. Voi miten sulla näitä ihania ideoita taas tullut. On se hyvä, että sää et hilloa näitä jemmaan vaan jaat meille lukijoille :)

  VastaaPoista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..