lauantai 3. marraskuuta 2012

..WinkWink..

..Ennen..
 ..Mulla pitkästä aikaa vapaa viikonloppu ja olen pystynyt
nyt touhuamaan asioita jotka olleet keskeneräisinä mielessä..
.. Eli viimetteeks kun bloggasin meitin takkahuoneesta niin laitettiin sinne tuo baaripöytä jakkaroineen - kun saatiin eräästä muutosta ne ylimääräisinä - No, aateltiin Isännän kanssa, että sopii hyvin takkatilaan - joo, kyllä sopi, mutta käytännössä ei kyllä palvellut..
Käytännössä tuolit toimivat pyyhetelineinä ja kun meidän kundeilla vielä tapana ottaa aina puhdas pyyhe pakasta niin mun tehtävä oli sitä mukaan viikata kuivuneita pyyhkeitä takas kappaan.. 
Ja mun tehtävä siks kun ei ne kundit huomaa tai siis rekisteröi yhtään mitä ympärillä tapahtuu.. 
Tähän vielä lisään, et olin just 3 viikkoa pesemättä poikien/ Isännän vaatteita/pyykkejä - pesin vain omani ja liinavaatteita.. 
3 viikkoa kului kun nuorimmainen 15v. huomasi - " et mitä v....uu ei oo puhtaita vaatteita" - No, pääsinpäs sanomaan, että "mä oon lopettanu isojen poikien paska - kalsareitten pesemisen kokonaan - että olkaa hyvät ja alkakaa itse pesemään pyykkinne.."
 Ja niin ne pesi.. 
Pisteet tästä pojille - Isäntä ei huomannu mitään ja sillä on muutenkin tapana riippupestä esim paitojaan ja farkkujaan - eli pitää päällä muutamat päivät ja laittaa narikkaan roikkumaan ja ottaa viikon päästä samat kamat päälle - näin Isännän kuivapesula toimii.. 
Ehkä tarttee ajatella positiivisesti - vesimittari ei juokse miljoonaa kun me ei sitä vesilaitosta omisteta - ei kyllä sähkölaitostakaan..
 Jotakin kuitenkin kertoo että vaatteita taitaa olla aikasta paljon kun kuitenkin 3 viikkoa kului tai sit ne raahautuu paskasis vaatteissa - jota en kyllä tunnusta - siistejä jopa ylisiistejä vaatetukseltaan on meidän kundit ja puhtaudestaan - suihkussa juoksevat alvariinsa tämä onneks tasapainottuu sillä ettei se isäntä niitä vaatteitansa pese..- eli lopputulos on se että pojilla taitaa sitä vaatetta olla.. Onneksi pitävät edes puhtaudestaan huolta - koska ympäristö on ihan eri juttu.. Voih.. Täti vihreät voisivat olla kauhuissaan..

..Nyt.
Takas kellariin..
Ystäväni Sonni mainitsi myös muutaman kerran asiasta kun viinejä maisteltiin - että alas nyt touhuamaan ja siirrä tuo pöytärakkine pois - No, nyt on siirretty.. Ja otin oikeen fotoja tuloksesta tosin , en hirveesti nurkkia siivonnut - huomasin itse kuvista, että hieman repsottaa sieltä täältä - mutta arkeahan täällä eletään..

..Roudattiin olkkarin vanha pöytä alas..

..Matto on muuten kirpulta - muutama euro Askon matosta.. Helppo pitää puhtaana vain pyyhkäisemällä.. eikä ime vettä itteensä kun saunasta tullaan vilvoittelemaan..

..huomatkaa notkuva pyyhekasa tuohikopassa..

..I LOVE BUDDHA..


..WinkWink..

..sammutuspeite kaiken varalta..

..Baaripöytä pääsi baarikaapin kaveriksi..

6 kommenttia:

 1. Oi vitsi, mää rakastan näitä sun ideoita. Lapsella on styroksipää huoneessaan ja mää lähden nyt heti änkeemään sille aurinkolasit päähän.

  VastaaPoista
 2. Joo hei nyt on paree,paljon toimivamman näköinen. Ja tuohon olkkarin pöydälle mahtuu paaaljon enemmän tölkkejä, laseja, tuhkakuppeja, pulloja kuin siihen pienelle pyöreälle. Hyvää alkanutta viikkoa; Sonni

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana : ) loistava tunnelma...mäkin haluun takkahuoneen
  TERV; Minna

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kiki - sitä varten tätä teenkin - ideat kiertoon..
  Sonni - joo samaa tuumailin minäkin - nyt mahtuu..
  Minna - ei kun tuumasta toimeen ja muuttopuuhiin..Joko mummonmökki katsottuna??? Voikaa kaikki hyvin.. Tanni

  VastaaPoista
 5. Täältähän löytyi metka blogi! Terkkuja Eskurista :)

  VastaaPoista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..