sunnuntai 20. toukokuuta 2012

..pitäisi..

 ..Jahas taas vierähti muutama viikko edellisestä postauksesta, 
No, tän ihmisen elämässä ei mitään uutta.
 Suomen Leijonien pelejä tietty ahkerasti seurattu ja sitä parasta sijaa toivottu - aina ei toiveet toteudu - tänään vielä pronssiottelu jos ne sen pronssimitallin kaulaansa nappaisi - parempi sekin kuin se neljäs - sija. 
Onnea peliin Suomen Leijonat!!!
 ..Vähän oon pihaa saanut laitettua - siis kukkia ja jotakin omaa kasvatettua ja istutettua..
 Kasvun ihmeitä on niin ihana seurata..
 .. Viime syksynä jätettiin kaikki lehdet maahan, kun jostain luin että se rikastuttaisi maata - No, niin ei ole tapahtunut - nurmikko näyttää paljaalta paikoitellen ja sammaltakin on kerääntynyt jostakin syystä - niin se on se  happikato.. tai jotain.. 
Paikkailla pitäisi..
 ..Piha ollaan suurin piirtein saatu siivottua lehdistä, no sitten tuli sitä ihanaa vihreetä siitepölyä ja sitä onkin sitten kiva puunailla pihakalusteista pois..
 joo, ja nyt sitten koivunkerkät peittää maan - eli taas olisi haravahommia tiedossa..
 haravoida pitäisi..
 ..Tätä tää on, kun omakotitalossa asuu niin itse sitä saa pihahommat tehä - ei kukaan tule niitä siistimään, no onhan se mukavaa puuhaa - mutta taas tulee se aika vastaan kun ei tunnu tunnit riittävän kaikkeen siihen mitä haluaisi ja tahtoisi tehdä ja toteuttaa..
 ..Maalaushommiakin olisi tiedossa kuistin rappuset jo niin huonossa maalissa, että vanhan maalin rapsutteluksi menisi ja uutta maalia pintaan - kyllähä se ilmettä kohottaisi ja omaa hyvää mieltä.. maalata pitäisi..
 ..Istuttamistani sipuleista kasvaa kukkia - niin ihania - kasvaa myös rikkaruohoja - ei niin ihania.. kitkeä pitäisi..
 ..Alkukeväästä pengoin kaikki ruukut esille mitä omistan ja istuttelin niihin kukkasipuleita sikin sokin - toiveena jonkinlainen ruukkupuutarha, alkuja näkyy jo useammassa ruukussa, enkä todellakaan muista edes kaikkien kukkien nimiä tai hoitotarpeita
 - no, luonto hoitaa asian tai sitten ei..

.KAIKILLE tutuille ja tuntemattomille oikein hyvää sunnuntaita ja alkavaa viikkoa.. Tanni..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..