maanantai 19. maaliskuuta 2012

..auringonsäde..

 ..Eilen oli meillä sunnuntai ja vissiin aikasta monella muullakin.. ja aurinko paistoi, toivottavasti muillakin.. ennätin ottaa muutaman auringonsädekuvan ennen duuniin lähtöä.. siis kuistikuvan.. vähän niinkuin jatkoa edelliseen.
 Eilinen ilma jo herätti toivoa, talon reunustoilta oli lupaavasti lumet sulaneet ja viimeinenkin meteoriitin kokoinen jääklöntti tipahti katolta alas sellasella paukkeella, että naapurissakin oli säikähdetty että nytkö se maailmanloppu tulee.. eli taivas putoaa niskaan..
Ei nyt kuitenkaa - kevät tekee tuloaan ja kovasti oottelenkin että pääsee taas pihalle multaa tonkimaan ja suunnittelemaan mukavia löhöpaikkoja.. plääh...odottavan aika on pitkä..

 Mutta voi HELVATANPERKELE..nyt sitä moskaa TAAS tulee taivaan täydeltä siis räntää tai jotain valkosta pas.... sen verran ruman näköstä on ettei kehtaa kyl kuvia laittaa.. silti mukavaa maanantaita kaikille jos maanantai voi ikinä olla mukava - Karvisfilosofiaa..


..kurkkupurkista naamioin tuhkiksen.. meillä kun harrastetaan niitä paheita.. tai siis meijän kamut - ei me..

 Ja Sonni puhaltele sinä nyt vaan sitä lämmintä föri - ilmaa (tai mitä se oli) tänne pohjolaan niin saataisiin nuo lumet sulaamaan..Sitten olette oikein Tervetulleita kotosuomeen sieltä kavalasta maailmasta.. En minäkään kaikkeen pysty vaikka kaikkeen yritän pystyä..  Rakkauvvella Tanni..

1 kommentti:

  1. Ei sun tarvitse ihan kaikkeen pystyakaan. Antaa luonnon hoitaa. Uusi lumihan on tunnetusti vanhan surma!
    Hyvaa viikkoa.S

    VastaaPoista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..