sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Tuunailuja

 Pitkään on jo pitänyt laittaa kuvia seinälle, nyt sitten innostuin kun ei pihallakaan sateessa viitsi touhuta.. Eli päällystin ruutukankaalla taulun pohjan, apuna käytin niittipyssyä ja Ukko-kultaani.. 
Kirpulta olen ostanut pieniä sieviä kehyksiä ja päätin niitä käyttää asetelmassani, sitten vaan halutut kuvat kehyksiin ja mallaamaan sopivaa kuvakollaasia..
Jonkin verran mietin sopivaa kehysten kiinnitystapaa taulunpohjaan, mutta päädyin kuumaliimaan, pysyy varmasti ja on siisti näköistä..


 Ja näin taulu valmiina.. minusta siitä tuli ihan hauska..
 Ja sitten seuraava kuvakollaasi.. Kotiliedestä leikatut kuvat laitoin IKEAN puu kehyksiin jotka olen aikoinaan maalannut vaaleansinisellä, sitten vielä vihreää kanttinauhaa ja keltaiset huopakukat löytyivät myös kätköistäni..

Ukko - kullan pyysin taas niittaamaa jotta tuntee itsensä hyödylliseksi ja hyvä niin koska mulla olisi mennyt hermot koska niittipyssy ei toiminut kuin joka kymmenennellä laukaisulla jos sitäkään tai sitten ei niitti painunut  kehykseen tarpeeksi hyvin kiinni.. Mur..

 Kuumaliimalla huopakukat kiinni kehyksiin ja avot.. Läysin vielä kätköistäni perhos - rintaneulan jonka kiinnitin ripustusnauhaan, sopi kivasti.. Valmis tekele meni kuistia koristamaa, otan siitä sitten myöhemmin kuvia..
 Tähän liimasin myös ripustusnauhan, taulun olen kirpulta löytänyt.. ja eikö se näin mene..??


 Tämän pikkutaulun olen saanut joskus syntymäpäivälahjaksi..

 Ja viimeisenä.. Kirpulta löysin nämä pienet riisipallovarjostimet - söpöt - ja kätköistä naturelli Led - valosarjan ja ne kun yhdisti tuloksena tunnelmaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..