sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Pihakuvia..

 Tässä laittelen muutamia kuvia meitin pihalta eli Kotipellolta...
 Unikkoa... taianomaista kauneutta.. viime kesänä ostin taimet ja istutin kukkapenkkiin - nyt saan nauttia kukkien kauneudesta.. nauttisin enemmänkin jos vettä ei satais kuin saavista...
 Tupakkakukkaa... niitä on niin kauniin värisii, mutta tälläkertaa nyt tätä kahta sorttia...
 ...joku köynnös se oli minkä siemenistä istutin, nyt koristaa lyhtyä... tai ainakin toivon niin, että kasvaisi ja alkaisi kukkia.. pannu viime kesän löytö eräästä varastosta - olisi roskiin mennyt sekin ja mun mielestä niin ihana.. monenmoista käyttöä sille vielä on kun on niin ison kokoinenkin..

 Juhannusruusu..  voi kun tuoksua ei saa tähän mukaan... elikkäs mielikuvitusta mukaan...

 Pioni.. kuumeisesti jo oottelen jotta nuput aukeaisivat, jos tarkkaan katselee niin on siel se muurahainenkin... kaverina..
 Pihavarjon alta kuvaa... lamput toimii aurinkokennolla ja tuikkupullot löyty Chlasulta hiljattain . on niin kauniin väriset..
 Ruukkupuutarhani.. jalokärhöä, ruukkuruusua, kielo, tupakkakukkaa, pegonia, samettikukkaa, tuoksuhernettä yms... kaikki sulassa sovussa.. olen innostunut istuttelemaan ruukkuihin sipuleita ja muitakin taimia ja kukkia, koska vaihtelunhaluisena niitä voi siirrellä ympäri Kotipeltoa mielialan mukaan, tämänlaisen kokoonpanon väsäsin perjantaina , kun vielä aurinkokin paistoi.. Kotipellon ainoa puutarhatonttu patsastelee kukkien kaverina, sain sen Ukko-kullaltani lahjaksi - oli sen kirpulta ostanut - en yleensä diggaa niistä pihatontuista, varsinkaan muovisista ja vähä pelottavan näkösistäkin.. mutta tää on keraaminen, ja siihen saa kynttilän palamaan.. ja on muutenkin lupsakan oloinen kaveri..
 Kiikkustuolin meille raahasi muutama ystävä, olisi muuten menyt roskiin, mutta olivat aatelleet että meitin pellolle mahtuu joten siinä se nyt sit jököttää.. sen verran persoonallisen jytky kapistus, että sisätiloihin en sitä huolinut, mutta pihalla se on ihan hauska ja just tolleen kukkajalustana ja sitäkin on helppo siirrellä pitkin peltoa...

Pelargonia teki kukan jokusen tauon jälkeen, nuppuja on mutta todellakin on saanut ootella niiden avautumista ja nyt kun yksi aukesi niin pitihän siitä kuva napata..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..