maanantai 16. helmikuuta 2015

..valon&energian kaipuuta..


Moikka!
Valoa, valoa - ihanaa valoa tulvii sisälle auringon voimasta - ihanaa!
Stressiä teettää työni, nyt yksi vapaa.
 - stressiä poistaa maalaaminen - jotenka aamusta jo heti pensseli käteen ja jotakin pitää sutia.. 
..ensimmäiseksi kulmakaappi valkoiseksi - tylsä valkoinen, mutta kyllä se pirtsakkaampi on kuin entinen väritys..
 Ensimmäinen kerros sudittu valkoista kaapin ylle..kohta toinen kerros niin tulee tasaisempi.
  Aamupäivästä pikaisesti Isännän kanssa liiteriin - pönttö sitruunankeltaista tehostemaalia 2.5l/9.99e - tällä mä jatkan - vähän itteäkin jännittää mitä saan aikaiseksi..
 Kukka-energiaakin on tullut hankittua..
Mehikasvi löyty kukkakaupan poistosta 2e, tekee kukkaakin tai jotain rönsyä..
..katsotaas miten mun käy tän kanssa..
Muutaman peikonlehden ostin samalla, olivat 2.90 kpl, eli ei paha hinta ollenkaan vihreän terapiasta.

Esikoitakin kotiutin muutaman, euron kpl hintaan.
Stressinpoisto-operaatio käynnissä.
Näillä mennään!
Oikein ihanata laskiaisviikkoa kaikille - voikaa hyvin!
Halauksin Tanni

25 kommenttia:

  1. Oo en malta oottaa! :) ja sulla on riittävästi maalia joten riittää moneen kohteeseen. Tää kevät on kyllä viherkasviaikaa. Itsekin ajattelin että voisi ostaa kun ei ole kuin yksi palmuvehka nurkassa. Jospa se tuo meidän kissa vaan antaisi olla rauhassa. Mukavaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiljalleen ripotellen laitan kuvia keltaisen maalin kohtalosta..pientä pintaremppaa - piristää kivasti..Juu, mä jo muutaman kasvin ostanut lisääkin kun vihreän himo on niin kova..

      Poista
  2. Tuollaista kulmakaappia miekin olen haaveillu, ja jos sellaisen sopivan löydän ni maalaan heti valkoiseksi,.valkoinen vaan sopii noihin kaappeihin.
    Ja ihan samanlaisia esikoita ostin tänään kauppareissulla, koitan saada nekeväällä istutettua puutarhaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, valkoinen on oiva väri kulmakaapille..Nanetelta tuli kiva vinkki maalata jokin koriste tuohon jos väriä kaipaa..tai laittaa kaapinoveen pala tapettia tai kangasta tai..=))

      Poista
  3. Nytkö alkaa sitten sitsuunankeltainen kausi?! Jes. En malta odottaa:-) .voi kun viitsis itsekin sutaista jotakin siihen mun kulmakaappiin. Siinä on jotenkin eltaantunut pinta. Oma pinta alkaa olla aikasen ruskea. Valoterapia on toiminut... aurinkoisia päiviä sinne kotiin; Äs

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep..keltaista maalia on sitten sen verran, että sitä riittääkin moneen =))
      Mä jätän sulla keltsiä niin sudit sillä kulmakaapin..sopisi kivasti lilan kanssa mitä sulla kotona on.. ovat vastavärit ni tuo kontrastia..mieti asiaa..

      Poista
  4. Upea tuunaus taas vaikkei ole edes valmis vielä, nyt jo näyttää hyvälle..haa keltaista sitähän minäkin olen tuolla blogissani puhunut toisaalta taas pastelliset ajatukset kiusaa..ja tapetteja olen katsellut taas sillä silmällä et laittaisko ruusuista vai lintu tapettia..vai olisikohan turkoosi kova sana..tällästä mie..mutta totta maalaus on hyvää terapiaa ja kukkaterapia samoin, ihania kukkia.
    Mie maalailin kananmunia ja kohta laittelen postausta mitä saan aikaiseksi, nyt ei ole ihan oma idea vaan pinterest auttoi tässäkin askartelussa..
    jee kivaa nähdä tosissaan mitä maalaat sitruunankeltaisella..Pitää hakea itsellekkin esikoita, helmililjoja ja jotakin vihreää...piristää kotia sekä mieltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan hyvin ne sinun keltaiset sisustus-kuvat..jotenkin ne on jäänyt muhimaan päähäni ja nyt pikkusen keltaista tähänkin huusholliin.. Varmasti saadaan blogistasi sitten katsella remppakuvia?

      Poista
  5. Kiva ootella mitä saat keltaisesta aikaiseksi. Ainakin jotain piristävää varmaankin :)
    Stressinpoistoon on no kukat ainakin kivoja ja kauniita. Ihania esikoita! Ja edullinen peikonlehti!
    Kun jaksasisi edes ulkoilla, niin vois auttaa stressinpoistoon, kun jaksais...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiljalleen remppa etenee, voimavarojen mukaan.. Voimia sinne Emilie<3

      Poista
  6. Maalaaminen piristää ja tekikin kaappiin uutta valoista näköä vaikka olitkin vasta kertaalleen valkoisella ehtinyt sutia :) Ihania viherkasveja :) Mukavaa alkanutta viikkoa ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos..kivasti tulee piristystä pienin keinoin.. muksaa viikkoa sinne myös<3

      Poista
  7. Mulla ei alkanut laskiaisviikko, alkoi laiskiaisviikko =D että voikin laiskottaa. Viherkasveja olen kaupoissa hypistellyt, mutten saanut aikaiseksi päättää mikä lähtisi kotiin piristykseksi....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, laiskottaa täälläkin.. oih, mä olen jo muutaman ostanut lisää..en vaan malta oottaa luonnon vihreyttä..pakko saada kotiin väriä..

      Poista
  8. Odotan innolla lopputuloksen näkemistä. Itse kävin myös maali ostoksilla samaisessa kaupassa, mutta valitsin väriksi munakoison... Nyt siis alkaa maalailu.. Terkkuja sinne!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau! Katselin muitakin värejä, mutta jotenkin ei mielikuvitus antanut myöten kuin vain tuon keltaisen kohdalla..pientä pintaremppaa vissiin sielläkin<3

      Poista
    2. Jep, pientä pintaremppaa ensi viikolla tiedossa... Lomaviikko 😉

      Poista
  9. Hieno tuli jo heti valkoisena :) Ja ihania kukkia!

    VastaaPoista
  10. No mutta Tanni, sää pidät meitä lukijoita jännityksessä kun odotin tuolla lopussa näkeväni mihin sitruunankeltainen päätyi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tää on vähän kuin lotto-arvonta - ikinä ei tiiä mitä tältä pellolta "voittaa" - jännitystä elämään!

      Poista
  11. Tietkö mullakin on joku salainen ihastus keltaiseen!! Ikinä ennen ei oo tällaista tapahtunut?! Että odotan kyllä jänskityksellä mihin sitruunaa sudit!! Kaapista tuli kiva! Mietin miltä näyttäis jotkut ruususet tuossa kaapin ovessa... :)
    Kiitos vielä Ogeli-vinkeistä! Ovatko ne kaupat siis suht´lähellä Ogelin juna-asemaa,miten se olikaan? Tietkö ollenkaan mihin asti tuo "tähtipurkkikauppa" on auki lauantaisin? Sunnuntaisin varmaan kiinni?
    Tsemppiä työkiireisiin Tanniseni! Lähestyvä kevät ja kauniit kukkaset tuokoot sulle energiaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ogelin juna-asemalta noin 100m "kauppakeskukseen" jossa on pikkufantti ja sitten se Moisoni on niinikään kadun toisella puolen postin vieressä tai samassa talossa kulmassa. Niin ja lankamaailma löytyy siitä ostarilta kans.. Pikkufantti auki arkisin 9 - 19 ja lauantaisin 10-15, su kiinni..
      Kaappi on nyt suditti valkoiseksi, mutta jotakin kaipailee ja ehdotuksesi ruusuista kuulostaa hyvältä, nappaan vinkin..kiitos Nanette<3

      Poista
  12. Kaikenlaista "ressiä" tuntuu olevan liikkeellä ! Innolla minäkin oottelen mihin keltaista sudit ??? Voimia töihin ja iloa sutimiseen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riittaa - kuvia luvassa hiljalleen kun remppa etenee..

      Poista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..