keskiviikko 4. helmikuuta 2015

..motoristin elämää..

Moikka moi!
Tuossa aika ajoittain postauksissa tulee mainittua talli. 
Talli jossa tulee vietettyä aikaa viikoittain.
Eli on mulla muutakin elämää kuin työ & koti.
Kerhomme päätalli.
Tervetuloa ARCTIC MC.n kerhotiloihin.


Talli on sisustettu niillä elementeillä, mitä on sattunut jäsenistön omista varastoista löytymään.
 Itsekin olen jotakin rekvisiittaa väsäillyt tallille.
Pojan pieneksi jääneestä t-paidasta tuli taulu ja kirpulta löysin kivan piruilu-lisän siihen.
 Isäntä toimi aikoinaan raflojen ovilla pokena ja paljon sai tuotteiden mainospaitoja  - niistä sitten syntynyt muutama tyyny tallin sohville.
 ..ihan itse bongasin, leikkasin, laminoin ja teippasin..
 Pysty-baarin pöydät tynnyreistä sekä pyöreistä pöytälevyistä.
 Liiteristä ostetut ledivalot tiskin alla. 
Kivasti seinään ruuvattu pelti korostaa valojen tunnelmaa.
 Meidän entinen sohva päässyt tallille myös.
 Pöytä tehty kuljetuslaatikosta, joka lakattu muutamaan kertaan.
 Samaa jenkkilastulevyä on käytetty meitin köksän saarekkeessa.
 Paketti lattia-laminaattia seinälle narikaksi, kivasti antaa taustaa perus-koukuille.
 Baari-tuoleja pelastettiin kaatikselle menemiseltä.
 Osa tuotiin tallille ja osa jätettiin himaan.
 Lattia koottu niistä laminaateista mitä keneltäkin löytyi.
 Kivasti saatiin rajattua aluetta, tuo fiilistä sekä syvyyttä.
 Ja tietty mopo-tallilla täytyy mopoja olla - tai siis moottoripyöriä - Custom sellaisia.
Cromin kiiltoa, vaiko oliskos sittenkin pikkusen talvipölyjä yllä, kun ei niin kiillä.
 No, kohta alkaa puunaus tallilla, kun ajo-kausi lähenee.
 Jokaisella on omat henkilökohtaiset liivit kerhon tunnuksena. 
Tässä minun.
Olen laittanut liivini etumukseen Kalevala-korun käärmeen.
 Eräs miespuolinen jäsen kysyi, että "miks sulla on toi paska-kikkare tossa rinnassa..?"
Kyllä sai kuulla kunniansa!!
 Ihan kamala kuva viime kesältä, mutta päätin laittaa silti.
 Huomaa, ettei ex-parturi-kampaajallakaan ole tyvikasvu värjättynä, jos ei suutarin lapsillakaan kenkiä.
Sateinen&kylmä päivä, mutta pakko oli lähteä ajelulle esittelemään tätä Honda-Runea..klik..klik..
Ja niinkuin yleensäkin on totuttu, että moottoripyörien vierellä poseeraa pitkäsäärisiä blondeja - niin mä olen kyllä pikkusen erimaata - yhtä leveä kuin pitkäkin.
 Mutta mutta, yksi syy minkä takia halusin postata tästä aiheesta, on se että,
ehkäpä tulen vielä enempikin avaamaan täällä moottoripyöräilyn ihmeellistä maailmaa.
Yksi positiivinen asia on myös tämä 

 Voin sanoa omastapuolestani, että pahaa en tekisi - paitsi kärpäsille, hyttysille sekä hämähäkeille. Okei, ei pitäisi, mutta mä en vaan voi sietää kyseisiä otuksia! 
Mutta kun vanhassa talossa asutaan, niin sulassa sovussa elellään kyseisten otusten kanssa, ellen sitten metsästä niitä imurilla. 
Tosin, mun mielikuvitus laukkaa aina metsästyksen jälkeen ja mietin, että ne pesii ja sikiää imurin pussissa ja joukolla hyökkää mun kimppuun.

Olisi kiva tietää mitä sinä ajattelet motoristeista, sellaisista jotka kantavat ylpeydellä oman kerhonsa tunnusta kantavaa liiviä. 

Kiroatko, siirrytkä kadun toiselle puolelle, vai tuletko iloisesti kyselemään mopon kuutiotilavuutta ja montakos hyttystä on hampaiden välissä..?

Ja oikeesti, jos kiinnostusta kerhoa kohtaan löytyy, niin mielelläni kerron lisää ja jos näette meitä tuolla jossakin liikenteessä niin, reippaasti vaan moikkaamaan - ei me purematta niellä!
Kerhomme support - sivut löytyvät myös "feisbuukista", itse en kyseiseen naamakirjaan kuulu, mutta sillä nyt ei ole väliä tälle asialle.

 Tanni

Iloinen motoristi

 • Mistä tuntee iloisen motoristin?
 • Hänellä on hyttysiä hampaissa.

36 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Hih hauska tuo hyttysiä hampaissa. Ja mitä mahtavia juttuja! Tynnyrit pöytinä ja t-paidoista tyynyjä, tosi hienon näköistä. Tämä olikin tosi mielenkiintoinen juttu. Juu ei ole prätkää on vene, mutta jollain tasolla varmaan vastaa samanlaiseen vapaudentunteeseen. Mutta teillähän on vielä yhteisö ja saman henkistä jengiä.

  Niinhän se on vaikka blogiasioissakin, niin helpointa on asiasta jutella niiden kanssa jotka myös bloggaa eli yhteisöllistä meininkiä.

  Kiitos oli tosi mielenkiintoinen postaus. <3

  Mahtavaa loppuviikkoa ja hei kyllä se kesä ja hyttyset tulee. ;)

  VastaaPoista
 3. Mukava postaus teidän elämästä ja asenteesta, kiitti Tanni♡
  Meidän motskari nukkuu nyt tällä hetkellä tossa äidin kainalossa :D 4 vuotta sitten piti hommata motskari, mut halusin iltatähden, joten se haave kuopattiin. Mies joutu valitseen pyörä tai vauva x)
  Ei kyl mitään customi tyylisiä olla vaan enemmänkin matkapyörää aateltiin.
  Oma isäni ajelee vieläkin pitkä tukka hulmuten harrikalla, raybanit päässä joten kyl tätä on läheltä seurattu. Muutama harrikka kaveri löytyy kaveripiireistä.
  Teillä on ihana yhteinen kiinnostuksen kohde ja samanhenkistä porukkaa. Kesää odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mopoilu on teillä verissä ja aikansa kutakin, joskus vaan on tehtävä "valintoja" elämässä, niin meilläkin nyt vasta alkaa olla vapautta enemmänkin reissaamiseen, tosin työ on yksi este, niinkuin aina....ehkä sitten seuraava teidän yhteinen iltatähti on moottoripyörä=D

   Poista
 4. Wau miten hieno talli ❤️Siellä on mukava puunata noita herkkuja ;) Kiva postaus!Toivottavasti pian säät sellaiset että pääsette ajelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos..juu, kyllä se kevät tulee, on jo kivan valoisaakin=D

   Poista
 5. Olettepa viihtyisäksi laittaneet kerhotilanne! Taitanet olla ollut sisustusasialla sielläkin?
  Miehelläni on moottoripyörä, joten ymmärrän "yskänne" ;-)
  Joka kevät myös minuun iskee moottoripyörä tai skootteri kuume, joka aina kesän tultua laantuu. Olen siis tyytynyt istumaan kyydissä.
  Tykkäisin itse isosta skootterista, mutta en ole varma ajelisiko tuo mies sitten kanssani enäää ja yksin ei ole niin kiva.....
  Mitä isommiksi lapset kasvavat, niin sitä enemmän jää tätä omaa aikaa ja voi ruveta miettimään harrastuksia ihan kaksin.
  kirjoittele vaan lisää aiheesta, oli kiva lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, jokunen sana ollut tallin suhteen mullakin äijien keskuudessa=D
   Juu, muistan, että olet aikaisemminkin siitä skootterista maininnut - sun tarttee sellanen ainakin alkuun hommata ja ihan iteksesi ajella.. sitten isompaa ja pyyhällät miehesi ohi..=D
   Juuri niin, ajat muuttuvat kun lapset kasvaa ja aikaa jää enempi yhteiselle tekemisellä tai sitten ihan omille itsenäisille menoille.. Enköhän mä palaile aiheen parissa jos kiinnostusta on..kiitos sinulle rouva K!

   Poista
 6. Mielenkiintoinen postaus. Tuo on niin oma maailmansa joten kiva lukea, kun itselle sen verran vierasta. Moottoripyöriä on kyllä lähipiirissä jonkun verran ollut. Kyytiinkin olen pari kertaa päässyt, joten uskon, että on mukavaa puuhaa. Ajamaan musta ei olisi. Autolla ajo on ihan riittävän jännittävää mutta siis kyytiläisenä voisin istua enemmänkin. Hienoksi ootte tallin laittaneet :) Niin ja tuo kiusaaamiskampanja on loistava. Täälläkin joissakin kouluissa motoristit käyneet. Loisto juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos..ehkä palailen aiheen parissa uudemmankin kerran. Hyviä asioita kannattaa mainostaa ja koulukampanjassa on meidän kerho myös mukana, tampereen suunnalla aktiivisemmin, muualla suomessa mahdollisuuksien mukaan..
   Harmittavaksi jää useasti vain arkisin ja aamupäivisin nuo koulutapahtumat ja työ velvoittaa monia. Mutta hyvän asian puolesta kuitenkin!

   Poista
 7. On teillä mahtavat tilat.
  Mie nostan hattua motoristeille jotka ovat mukana monessa hyvässä asiassa. Niiko just tuossa koulukiusaamis jutussakin. Yks kummityttö kuuluu ristillisiin motoristeihin, ja toinen kummityttö matkustelee miehesä takana ympäri maailmaa, joten olen heidän kauttaan päässyt hieman kurkkaamaan, isojen pyörien maailmaa. Sellasille jotka pahojaan tekevät ei miun hattu nouse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, reissaaminen on mukavaa mopolla! Aikaisemmin meilläkin oli matkapyörä ja jonkun verran tuli tehtyä silloin ihan pidempiä reissuja - thaimaassakin ollaan oltu reissussa mopojen kanssa..
   Hyvän asian puolesta aina!!

   Poista
 8. Meillä on I. Sännällä alituinen prätkäkuume, ollut siitä asti kun viimeisestä nuoruudenajan pyörästään luopui, Itse en välittäisi, kerran oltiin vähällä törmätä hirven kanssa eikä sen jälkeen ole kauheasti ajatus houkutellut. Vaan olisihan sillä varmaan mukava päästellä aamuvarhaisella motarilla töihin :)
  Itselle "liivityypit" on ihmisiä siinä missä muutkin, mutta monesti törmää kaikenlaisiin luuloihin. Autoni oli huollossa ja huoltomies kesken päivän soitteli jättävänsä auton pihaan noudettavaksi, avaimet sanoi laittavansa renkaan päälle. Pieneen epäröintiini tuumasi, ettei tästä pihasta kukaan koskaan mitään ole vienyt kun on nuo kerhotilat tuossa naapurissa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon kuumeen tunnistaa - huh!
   Tai sitten sen vaihto-kuumeen - huhhuh!!
   Heh, teillä on hyvät oltavat!
   Juuri näin, ehkä halusin tai haluaisin enempi avata tätä "liivityyppeilyä" juuri niiden ennakkoluulojen sekä tiettyjen yleistysten vuoksi, mitä esim. media luotsii ja tosin, on niitäkin kerhoja, joiden rahkeet on jossain muussa kuin moottoripyöräilyssä.. no, se siitä.. mutta hyvän asian sekä asioiden puolesta kannattaa aina tehdä työtä ja mainostaakin!

   Poista
 9. http://www.motouutiset.fi/fi/moottoripyorat/uutiset/1765/MP-Messut-2015-122-kuvaa-kerholiiveist%C3%A4-ja-muista-asuista-%E2%80%93-l%C3%B6yd%C3%A4tk%C3%B6-itsesi-tai-kaverisi.htm?ref=newest tässä linkki t. Isäntä

  VastaaPoista
 10. Ompa upea talli! Mun pyörä oottelee suulissa kesää. Ajohousut oottelee kaapissa laihtumista.nappi piukottaa ja sielu ei anna periksi vaihtaa housuja numeroa isompaan.
  Olenkin ajatellut teipata housut jääkaapin oveen, mahtaisko olla apua?
  Lisää voisit kirjoitella näitä juttuja! Kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen monesti meinannut teipata housut jääkaapin oveen!!! Ehkä sen toteutankin tai toteutetaan! Sama periaate - uusia kamoja en osta vanhoihin on mahduttava - keinolla millä hyvänsä.. enköhän palaile asian tiimoilta vielä.. Kiitos Taina T!

   Poista
 11. Meillä monia ystäviä kuuluu kristilliseen moottoripyörä "jengiin" Gospelridersiin (liekö ees oikein kirjoitettu :) Itsellä ei oo kokemusta moottoripyöristä, en oo eläissäni ollut edes kyydissä :)
  Vävyllä ollut motskari joskus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gospelit tuttu kerho, Isäntä tehnyt paljon yhteistyötä heidän kanssaan. Ehkäpä innostut ystäviltäsi kysymään jotta pääset ystäviesi kyytiin ajokaudella...?

   Poista
 12. Mielenkiintoinen juttu! Motoristeihin liitetään varmaan helposti tietynlaisia "liivijengi"-ennakkoajatuksia. Viihtyisältä näytti tallilla. Mä tosin ajattelen aina hevosia kun joku puhuu tallilla käymisestä. Itse olen enempi kauramoottori-ihmisiä, mutta on mulla skootteri. :) Ei se tosin käynnisty... :( Poni on onneksi hengissä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niin minä aattelinkin, että joku varmasti aattelee heppa-tallia kun kirjottelen juttuja.. mutta toisin on. Juu, kyllä niihin ennakkoluuloihin törmää liikenteessä ja esim. kauppojen kassajonoissa saattaa tulla epäileviä katseita. Mutta kyllä yleensäkin motoristeja kohdellaan hyvin ja tietty kun itse kohtelet ja olet ystävällinen niin monet ennakkoluulot karisee niiltä epäileviltä tyypeiltä. Niin se metsä tuppaa vastaamaan miten sinne huudellaan..mutta siksi niitä hyttysi nytkin poistelen hampaiden rakosista =D

   Poista
  2. Ai juu ja skootteri täytyy korjata;)

   Poista
 13. ♥vautsi, näyttää niin hienolta! ♥Meillä ei ole motoristeja, mutta vävyni laiitellee amerikanrautoja ja olen käynyt heidän porukansa tallilla; sekin niin mielenkiintoinen ja kiva mesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ameriikan autot vasta upeita ovatkin!! Upea harrastus sekin ja varmasti näyttävä, mielenkiintoinen talli heilläkin.. ihanaa kun ihmiset puuhastelee<3

   Poista
 14. Meidän yläkerran naapuri on liivijengiläinen ja koska pidän hänestä kovasti niin aion kyllä esittää tuon hyttyskysymyksen. On kovin vähän ihmisiä joiden kanssa small talkkaan, joten tässä hyvä tärppi :D

  VastaaPoista
 15. Kiva oli nähdä kuvia paikasta, jossa vietätte niin paljon aikaa :) Kivan karu,mutta jotenkin lämminhenkinen tuo teidän talli :) !
  Mulla ei ole mitään negatiivisia asenteita motoristeja kohtaan. Isällä ja sedällä ollu molemmille HD:t ja kyydissäkin oon saanu muutamat kerrat olla :) Ittelläni oli aikoinaan 50 kuutioinen Suzuki :D ,sellanen chopper-mallinen, joka siis tälläselle tyngälle oli melkeen ku HD :D Tykkäsin ihan hirveesti sillä ajella! Se oli siis silloin Kreikan aikoina...
  Tuo teidän pyörä on kyllä kertakaikkisen upea.Edelleen!!! Ja se tunne prätkän selässä...Noh, se on TUNNE!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanette..se on se TUNNE - vapauden tunne..ihanaa..No, ehkä joskus taasen innostut..?

   Poista
 16. Kiva nähdä talli- ja harrastekuvia, vähän erilaista sisustusilmettä ;)
  Ite olen jenkkiautoharrastaja, mulla on kaks autoa ja miehellä kaks (ei mitään näyttelyhienouksia) + tietty talviautot.
  Omia talleja ei voi sisustaa, toinen talli on kylmä ja ahdas, toisessakaan ei ole tilaa kuin yhdelle autolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Muistankin, että olet jossain postauksessasi maininnut teitin auto-harrastuksesta..jenkit on upeita..on siinäkin vaan fiilistä kesä-päiviin!!

   Poista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..