perjantai 30. tammikuuta 2015

..värihaaste - valkoista 5/5..

Tervehdys!
Nyt viimeinen kuvapläjäys värihaasteesta.
Kuvasin kaikkea missä vähänkin valkoista - jotenka massiivinen kuvapläjäys seuraavaksi!
 Iso kapustamuki kirpulta eurolla, kori peritty niinkuin muutkin härpäkkeet.
 Pitsistä tein aikoinaan talouspaperi-rullille säilytys-telineen, mutta ei oikein toiminut halutulla tavalla.
 Rulla juuttui aina pitsiin - nyt säilöö mun kaulimia. 
Lahja Sonnilta, ovaalinmuotoinen tarjotin..
..vaaka, roskis-dyykkaus niinkuin uuni-vuokakin.
 Mandariini-laatikot sutastu valkosella, odottaa lisätuunausta - säilöö makaroneja yms. kuivatuotteita.
 Kello ja vuoat kirpulta.
 Köksän "saarreke" eurolavoista..
Alun perin tuo saarreke oli meitin olkkarin pöytä..klik..klik..
 Tarjotin-teline kirpulta, oikeesti taitaa olla lehtiteline.
 Kirppulöytöjä kaikki, korituolien maalauksesta täällä..klik..klik..
 Kuristus kylppäriin ja pikkuvessaan.
 Kylppärin rottinkitaso kirpulta 5e, sai valkosta yllensä, hyllykkö lähti eurolla kirpulta, samoin peili, ja pieni ämpäri saniaiselle.
 Alakuvassa hyllykkö kirpulta, oli myrkyn vihreä - sutasin valkosella.
 Kello on tehty tarjottimesta..klik..klik..
Rottinkilaatikosto saatu systeriltä, oli tumma, sutasin valkosella.
Säilytyspussukat kirpulta, niinkuin pienet koritkin, saanut valkosta yllensä...
 Kirpulta kaikki..
 Kenkäteline aikoinaan elloksen-alesta, valkosta ylle..
Billy toimii meitin toimistona, kaikki tarpeellinen esillä, säilytykseen tarkoitetut kansiot yms. kirppulöytöjä..
 Paristot-pönttö cittarin alelaarista aikoinaan, muut kirpulta..
Ja yläkerran porimatti sekä lokerikko kaikelle minille..
Ompeluhuonetta..
Ja jos kaiken romun alta näkee niin expedit on valkoinen, seinähyllyt on valkoiset, korituoli on valkoinen..
Yläkuvan kirjahylly ollaan saatu,  aikaisempi tuunailu täällä..klik..klik..., oli ruskea, sutasin vaaleaksi,

Lahjaksi saatua, kirpulta ja itse tehtyjä juttuja..
Onko ähky..?
No, joo onhan meillä romuja, mutta näitä värihaasteessa esiteltyjä mööpeleitä/romuja mä siirtelen huoneesta tai kerroksesta toiseen aina fiilisten sekä tarpeiden mukaan.
 Ei tarvi ei, mööpeli-kaupassa paljoa käydä kun vaihtelua saa kivasti omasta takaa.
 Ja eikä paljoa tartte bodaamassa käydä kun kiikuttaa hyllyjä eessuntaas kerrosten väliä - tosin ei se ulkomuodossa näy tai näkyy lähinnä siten, että näytän enemmänkin unkarilaiselta naispuoliselta parrakkaalta 80-luvun kuulantyöntäjältä. 

No, mitä mä selittelen, mun romut, mun koti, mun blogi.

Ja niinkuin huomaatte tykkään linkittää, mutta kun tänne on piipahdellut uusia tuttavuuksia lukijoiksi, niin aattelin jos joku vanha juttu kiinnostaisi ja saisi ideoita omiin tuunailuihin sekä juttuihin.
Muutenkin postaukseen sai kivasti koottua noita maalailuja/tuunailuja - siitä kun tää blogi pääasiassa koostuu.
Ja kiitos vielä haasteesta  Marika`s!
 Nyt mä alan syömään. 
Massakausi. 
Tosin muutama kuukausi ja pitäisi mahtua ajo-kamoihin - taitaa pikkusen nahat ulvahtaa kun niitä päälle vetäsee..no, onhan täs viel aikaa, pahasti aina nuo MP-messut muistuttaa asiasta ja huomenna olis tallilla bileetkin - ehkä se on kannat kattoon!
Moikka ja viikonloppuja - Tanni

29 kommenttia:

  1. Ihana valkoinen haaste pläjäys ❤️ Mukavaa kun linkität noita ideoitasi kun itsekin olen aika uusi lukijasi/blogisi seuraaja niin ihan kaikki tekstejä ei ole ehtinyt lukemaan ja hyvät ideat saattaa siten jäädä käyttämättä :) Mukavaa viikonloppua ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3
      Näin ajattelinkin, että uusien kirjautuneiden on helppo kurkkia vanhoja postauksia ja mistä tämä kaikki syntyy tänne Kotipellolle. Oikein ihanaa, että olet löytänyt tänne ja jos jotakin ideoita saa omiin tuunailuihin, kaikki ideat on ihan vapaasti käytössä, on vain mukavaa, että annamme romuille uuden elämän tavalla tai toisella..ei aina tarvitse ostaa kaupasta uutta..
      Muksaa viikonloppua<3

      Poista
  2. Näistä kuvista löytyy vaikka mitä ihanaa, täytyy tutkia uudelleen ajan kanssa :)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Runsaasti herkullisia valkoisia yksityiskohtia :-) Mukavia tallibileitä messujen Los Bastardos Finlandeses'n jälkeen!

    VastaaPoista
  4. Upeita valkoisia esineitä, huonekaluja ym. Siun kodissa on paljon kaikkea ihanaa, siellä on varmasti onnellista asua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koti on paikka missä viihdyn, niin miksei siitä tekisi sellaista jossa on hyvä olla..ja kun omaa tällaisen romuholisti-luonteen niin tulos sitten on sen mukainen=D

      Poista
  5. A ihitsit, noin miljoona hyvää ideaa taas näissä kuvissa:) Tuo lavasaareke on ihan huippu,mihinköhä mahduttaisin meillä tollasen:) Tuo maatuskalamppu on yks mun ehdottomia suosikkejani,(mun maatuska edelleen odottaa sopivaa "vartta" mutta vielä mä sen löydän),niin hyväntuulisen näköinen etti mitään rajaa:)
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saarreke on niin käytännöllinen. En tiedä, miten ollaan ilman sitä tultu toimeen. Meidän köökki on aikasta pieni, tai sitten meillä vaan on liikaa kaikkea, mutta ruoanlaitossa laskutilana oivallinen, lavojen väliin saa kivasti ujutettua pannut, tarjottimet yms. Patalaput ja köksänliinat roikkuu aina käsien ulottuvilla kun laitoin puunaulakot lavan päähän. Pyörät alla helpottaa siirtelyä esim siivouksen ajaksi. Korkeuskin on just hyvä, ei käy selänpäälle kun pilkkoo sipulia. Ja tosiaan, ei paljoa toteutus maksanut, renkaat ostettiin uutena. Maatuska on yks mun suosikeista myös. Varjostinta aina vaihtelen fiiliksen mukaan ja tietty paikan mukaan missä huoneessa Maatuska majailee. Toivottavasti löydät jalan maatuskallesi<3

      Poista
  6. Ihana aarreaitta teidän koti :♡
    Tykkäsin kun olit linkittänyt juttuihin.
    Kivaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  7. Moi Y! Mä niin odotin että viimeinen väri olisi ollut harmaa niin olisit saanut esitellä ne pannasssrivaunut :) En muista teitkö joskus sellaisen pläjäyksen että mitä oikeasti löytyy vai puhuttiinko vaan. terkut täältä jostain. Olen löytänyt paikkani ... toistaiseksi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis ollut liian lyhyt postaus mun makuun. Harmaata ei ole muuta kuin ne panssarivaunut sekä Jirpan sotamiehet joita laatikollinen. Tosin jos olisin ne yksitellen esitellyt=D
      Joo, tein mä sellasen "luovaa meininkiä" postauksen.. ja luulenpa , että tässä jotakin sen suuntaista taas kehittelen..tuossa kun tuli puheeksi, että halutaan sellaisia kotikuvia, niin saamansa pitää=D
      Ihanaa aikaa sinulle ystäväiseni, täällä räntapaskaa satelee..

      Poista
  8. ihania valkoisia juttuja. <3 Tämä oli mielestäni kiva, mutta myös työläs haaste. Ensimmäisenä päivänä tohotin liikaa ja kuvattavaa ei oikein riittänyt tai pikemminkin kekseliäisyyttä jo lopetin haasteen päivään 4/5 ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, haasteet ajoittain hyvinkin haasteellisia - mutta teillä on kyllä magee koti - tykkään!

      Poista
  9. Siis mä just yks päivä mietin, kun mulla ei ole yhtään kaulinta ja sullahan on noita ihan hitokseen! Noh, kateeks käy! :''< Muutenkin kivoja taas nää sun värihaastejutut, itse ei oikein näitä voi tehdä, kun mun huushollista ei niin paljoa värejä löydy... Eis, muksaa viikonalkua ja loppua mitä tää sunnuntai nyt on! :'D♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piparitalkoita varten noita kaulimia on tullut kerättyä, jotta jokaiselle riittää.. tainnut kyllä sonni ja minna omansa tänne roudannut ja täällähän ne säilössä on! Sulla on kiva koti, nauti siitä<3

      Poista
  10. Hitsiläinen sun noita kuvias ja tuunailujas, tulee ihan kauhee himo lähtee kirppikselle, tosin ne ei ole auki..mutta heti kun mahdollista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3
      Oikein paljon kirppis-onnea sinulle kun lähdet kierrokselle!

      Poista
  11. Itelläki vois mennä kaulinkauppaan hakee itellensä ihan oman. Ja kyllä mä oikeesti nautin täällä olemisesta, tänä keväänä jos sais aikaseksi tuon perintökaapin tuunauksen *huoh* ja sitten haluaisin käydä piipahtaa Ikeassa _taas_ ;) Siellä ois mulle telkkaritaso että sais tavarat nätisti järjestykseen. :) Eikä ole kalliskaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://m.ikea.com/fi/fi/catalog/products/art/80285155/ Tuollaista ajattelin, en nyt tiiä tuliko linkki kokonaan, mutta tuo mahtuisi sopivasti sen mun perintökaapin viereen, lokerikkoihin ku ostaisi kuuluvat laatikot, joihin saisin leffat yms. Pelit nätisti piiloon ja sitten perintökaapin sisälle kirjoja yms. Muuta sälää :)

      Poista
    2. Okei, vaikuttaa ihan näppärältä hyllyköltä..

      Poista
  12. Siis saaks mä tulla teille huokailemaan,ihastelemaan ja ilahtumaan vaikka yheks kokonaiseks päiväks?!?! Niiiiiiiiiin ihania juttuja taas talo täynnänsä!! Ja kiva oli nähdä taas paljon uutta,tai siis vanhaa,mutta sellaista mitä en oo ennen täällä nähnyt! Pari juttua adoptoisin ihan heti!!! :) Tai siis aika monta!!
    Eikä tartte tosiaan yhtään selitellä! Teillä on ihana,persoonallinen,iloinen ja ihastuttava koti!!!! Ja kyllä rouva vaan noi löydöt ja tuunaukset taitaa :) !!!
    Hiihiii,vai massakausi :D Sitä on liikkeellä tälläkin suunnalla jotenkin :P Mutta mun ei kyllä tartte huudattaa nahkaa,että voipi käydä hassusti :P Nooh,välillä saa ja pitää herkutella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi hitsiläinen.. mitäköhän sä adoptoisit?
      Sitä luulee itsekin, että kaikkea on tullut esiteltyä täällä, mutta ilmeisesti ei.. tai sitten sitä vaan itse on turtunut niin näihin romuihin.. Ja arvaas, mä en ole kirpulla käynyt moneen kuukauteen, viimetteeksi alkusyksystä, en tiedä mikä mua vaivaa.
      Ehkä se innostus taas löytyy kevään myötä =)
      Iso kiitos sinulle Nanette sanoistasi, lämmittää kovasti mieltä, että täältä pellolta irtoaa huokauksille aiheita=D
      Pitää ajoittain herkutellakin, mutta nyt täytyy yrittää ottaa kevyemmin nuo syömingit kuitenkin..

      Poista
  13. olipa mukava käydä läpi postaus, sieltä löytyi paljon hauskoja ideoita, kiitos Tanni. valkoinen, mut kuiitenkin niin värikäs on kotisi! tuo postaus moottorikerhostanne oli myös tosi mielenkiintoinen, itse kun olen tutumpi hieman erilaisen tallin kaa, niil on hieman enempi "pyöriäkin" alla.

    VastaaPoista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..