maanantai 10. maaliskuuta 2014

..päivitystä..

Moikka!

Minulla on vuosia ollut tällainen mäntyinen lipasto. 
Tarkalleen en muista sainko tämän vai maksoinko muutaman oluen tästä - on nimittäin peräisin Y-Sonnin enolta silloin kun vielä poikamiehenä asui.
 Siitä on aikaa!!
Ihastuin aikoinaan lipastoon ja tykkään siitä edelleen tosi paljon - on kyllä niin tilavat nuo laatikot, jotta vetää sisuksiinsa kivasti "toimisto-tarviketta"..
 Päivitin lipaston hionnalla ja sutasemalla kevyesti tuollaista kuultomaalia
- halusin siitä pikkusen kuultavan näin alkuun ja aattelin, että voin sen vetästä koko-valkoiseksi jos siltä joskus tuntuu.
Tuollaisia valkoisia tuoleja pelasti roskiksesta - niitä oli 4kpl. Ovat kivan näköiset ja todella tukevat, hyvät istua.
 Tigeristä ostin nuppilaatikon 4e ja pääsivät lipaston laatikoihin tietenkin.
 Tuli pirtsakampi - vai mitäs sanotte..?
 Nää on aikasta passelit nupit tähän lipastoon..
 Tykkään!




 Mutsi kipasi meillä pikaseen ja toi neilikoita - laitoin ne tuohon kemisti-maljakkoon jonka olen aikoinaan eurolla ostanut kirpulta - tykkään siitäkin niin kovasti..
Nyt jatkan tuon lipaston ja sen rekvisiitan kimpussa ja juttuja siitä tulossa lisää.
Muksaa alkanutta uutta viikkoa - Tanni

40 kommenttia:

  1. Upea lipasto ja hyvin duunattu.
    Neilikat on kauniita.

    Kauniita kuvia ♥
    Hyvää uutta viikkoa :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan värinen tuo lipasto!! Ja voi mäki haluaisin neilikoita, koska onhan ne mun lemppari kukkia!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin pitää varmaan mennä!! mua harmittaa, ku en naistenpäivänä saanut keltään yhtään mitään,niin pitää aina kaikki kukkaset käydä hakemassa :D

      Poista
  3. Lipastosta tuli todella UPEA noi vetimet on mahtavat.

    VastaaPoista
  4. Neilikat on kyllä kauniita ja kestävät kauan vielä :)
    Kiva lipasto, joskus unelmoin tuollaisesta :) vaalea on hyvä väri.
    Katoin ne sun betoninupitkin. Oli sekin hieno idea. En ole ennen nähnytkään. Aattelin nuppeja minäkin samanlaiseen ikean pikkulipastoon, mut en keksinyt millä tukkisin ne reiät, siihenkin tuli sitten vinkki ;)

    VastaaPoista
  5. Kemistimaljakko on kyllä mahtava...mistähän ite löytäsin alustan...putkiloita on meinaan mullakin jokunen pussillinen :)

    Lipastosta tuli kyllä hienompi minunkin silmääni. Jotenkin puupinta ei enää iske...ellei ole harmaaa :D Vetimet on hienot. Ja onpa ne nuo sinun omatekemätkin upeita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sä vaan niin kätevänä varmasti keksit jonkun ihanuuden niille putkiloille..kerran näin sellasen virityksen, että putkiloiden ympäri oli kiedottu erilaisia naruja/nauhoja ja laitettu roikkumaan ikkunalle ja jokaiseen kukka - oli kaunis..

      Poista
  6. Oii! Kaunis siitä tuli!! <3 Olen itsekin moneen kertaan koittanut tori.fista sellaista ostaa, mutta vielä ei oo onnistanut. Kerran meinasin jo saada, mutta sitten kävikin ilmi ettei mahdu meidän autoon ja muuta autoa ei ollut saatavilla juuri silloin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on auto menos vissiin vaihtoon niin kyllä sen tarttee olla sitä luokkaa että romuja saa kuljetettua tai sitten ainakin peräkoukku.. Toiv. tärppää lipaston kanssa - paitsi löysit kyllä nyt maailman ihanimman pöydän sieltä pellolta..=)

      Poista
  7. Ihana lipasto ja onnistunut päivitys uusine nuppeineen 😊 Terkkuja ja haleja teille sinne!

    VastaaPoista
  8. Oi että,ihanuus tuli lipastosta nuppeineen! Taas kerran oiva todiste valkoisen maalin taiasta ;) Tuolikin on niin nätti ja koeputkiteline vallan metka,tykkään :) !!
    Kivaa alkanutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  9. kerrassaan ihana! Hyvää viikkoa,SonniY

    VastaaPoista
  10. Tulipa hieno! Tykkään itsekin just tuollaisista kirjoituspiirongeista, joihin (ainakin teoriassa...) saa piilotettua tavaraa kannen alle. :) Mun oma ei tosin koskaan mene kiinni kun siinä on sitä tavaraa niin paljon..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, noin se tuppaa täälläkin olemaan, että toimii niin hyvänä laskualustana jotta sitä romua kertyy.. nyt kyllä yritän pitää tuon siistimpänä..

      Poista
  11. Tulipa hieno! Tykkään itsekin just tuollaisista kirjoituspiirongeista, joihin (ainakin teoriassa...) saa piilotettua tavaraa kannen alle. :) Mun oma ei tosin koskaan mene kiinni kun siinä on sitä tavaraa niin paljon..

    VastaaPoista
  12. Ihmeaine tuo valkoinen maali.Ja johan oot tehnyt komeita betoninuppeja.Monasti oon itekkin aatellut betonin kanssa ruveta tuusaamaan,mutta aina on jäänyt.
    Kivat on nuokin numeronupit.
    Aurinkoista kevät viikkoa sinne sulle=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin tykkään betonista materiaalina, on helppoa työstää ja suht nopeetakin.. Juu ja Kiitos sinulle - muksaa viikkoa!

      Poista
  13. Ihana tuo lipasto,kauniit neilikat:)

    VastaaPoista
  14. Hieno tuli lipastosta ja juurikin kiva tuollaisena läpikuultavana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, jotenkin itsekin kyllä tykkään että on tuollai kuultava - tulee se puun elävä pinta esille kivasti..=)

      Poista
  15. Hieno muutos lipastolla. ja nupit kruunaa komeuden.

    VastaaPoista
  16. Onnistunut tuunaus tykkään kovasti, ajatuksen asteella olisi itsellä uusia tietsikkapöytä... nyt kärsitään karseasta lastulevyhökötyksestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ..lastulevyäkin voi maalata tai päällystää kivalla tapetilla, kankaalla, kuvilla jne.. mutta jos on ihan karsee niin onhan se joskus kiva saada jotakin uuttakin <3

      Poista
  17. Kiva kaappi varsinkin päivitettynä :) Ja ihanat nupit !

    VastaaPoista
  18. Kyllä se valkoinen maali vaan kaunistaa ihan kaiken ja nuo nupit kyllä kruunaa ihanuuden :) Onko siitä kauan kun ostit ne, onkohan mitään mahdollisuutta, että Tiikerissä vielä olisi niitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. valkosen maalin mahti! Tammikuussa ostin nupit, mutta mä oon huomannut että tigerin valikoima vaihtelee myymälöittäin. Täällä on kampissa, itiksessä sekä kaisaniemessä myymälät ja kaikissa ei tod. ole kaikkea.. nää löyty kampin myymälästä. On siellä kyllä muitakin kivoja nuppeja myytävänä. Mutta toiv. teillä siellä olisi. Os. löyty ja pieni puketti matkalla..itsetehtyä..

      Poista
  19. Onnistunut tuunaus taas..upea! Nupit kruunaa koko homman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taina T.. nupit antavat kyllä kivasti ilmettä ja numeroi laatikot hauskasti..

      Poista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..