maanantai 24. kesäkuuta 2013

..ruusu-energiaa..

Ihanainen Ruusu-Liisa liittynyt jengiin, käykää ihmeessä kurkkaamassa hänen yllätyksellistä puutarha - blogia, siellä on Ah´ - niin paljon kaikkea ihanaa!

Ruusuilla on hyvä jatkaa - liiterissä oli isot ruusu-kimput 90centtiä kpl ja onkos tuossa nyt 7kpl pitkiä ruusuja - ei paha hinta.. 
Pari kimppua lähti mukaan - pikkusen piristää tän remppa-pölyn keskellä!
Ja tän kaiken sekasotkun keskellä sitten kuvasin ruusujani..
 En tiedä, että mistä johtu, mutta valitsin toiseksi kimpuksi oranssia - ehkä sisäisesti olen voimaannuttavan oranssi-energian tarpeessa..
 Ja vaaleanpunaista kuistille..
 Tänään mulla oli vapaapäivä ja sain jonkin verran kuisti-remppaa eteenpäin.
 Isäntää ei kiinnosta yhtään - vaikka hänellä enemmän vapaa-aikaa kuin minulla niin ei ole pahemmin pokia rapsutellut - saatika muutakaan kotityötä tehnyt.
 Paitsi eilen nurmikon leikannut mielenhäiriössä..
 Isäntä mielummin "sättäilee" kännynsä kanssa, polttelee tupakkaa ketjussa ja laukkaa jääkaapin sekä löhötuolinsa väliä - ja vittuilee mulle.
 Saan oikein pyytämällä pyytää, että voisitko millään..? Auttaa jossakin tietyssä asiassa jota en täysi hallitse - silloinkin Isäntä huokailee ja puhkuu vittuutuneena, että hänenkö täs nyt tarttee jotakin tehdä.. Ärsyttävää!
Tarttee vaan opetella käyttämään noita kaikkia remppa-kapistuksia (niitä kun kerran on osteltu) - niin ei tartte apua pyytää.. 
Aurinkoa viikkoonne - Tanni


8 kommenttia:

 1. Mää olen pohtinut, että susta ja Ruusu-Liisasta saisi mahtavan tositeevee ohjelman. Teille annettaisiin vapaat kädet kierrätyskeskukseen ja pikkuisen rahaa ja sitten te pyyhältäisitte apua tarvitsevan ihmisen pihaan. Nimen miettiminen on vielä kesken, mutta sitten täytyy paljastaa teidät Liv-kanavalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, Kiki - tuo olisi kyllä hauskaa - ja sut me otettaisiin tietty mukaan ihan juontohommiin koska sulla on tuo puhe-lahja ja huumoria tarttee aina..

   Poista
 2. En olekaan koskaan nähnyt tuollaisia ruusuja kun nuo ylimmäiset, tosi kauniita :) mukavaa viikon jatkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan en minäkään - jotenkin ihastuin niihin kun näin.. tuo kerroksellisuus on niin nättiä.. Ihanaa aikaa sinullekin!

   Poista
 3. Haa, opettelet joo itse kaikki remppa hommat ja sit voi ylpeillä että meitsi teki pokat .... hei kuka sitä isäntää kaipaa jos on noin känkkä ränkkä ....kyllä naiset hoitaa hommat !!!!!!!
  T: minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan!! Olet oikeassa, ja kyllä oliskin hienoa taitaa nuo hommat alusta loppuun asti itse. Koska jos joskus jotakin haluaisi niin miehiltä siihen tekemiseen menee aina se muutama viikko - kuukausi. Itse kun saa inspiraation niin se tarttis heti alkaa hommiin ja toteuttamaan sitä.. Ihanaa kesää teille kaikille!!

   Poista
  2. meillä menee varmaan puol vuotta jos ei enemmän ja kuvio on aina sama eli kun pyydän jotain niin ei just silloin vaan joskus no odottelen aikani sitä joskusta jonka jälkeen kun kysyn noin 2kkden päästä niin asia on unohdettu mutta jos pyydän että voisiko sen nyt sitten tehdä niin ei koska mitään ei voi tehdä juuri silloin kun minä sanon joten sama kuvio toistuu muutamia kertoja jonka jälkeen meikäläisellä menee hermot raivoan kaksi päivää ja sit se asia hoituu mut voisko joskus päästä vähän helpommalla kaikki ni ei..ihme homma mutta hyvät kesät teille sinnekkin : )

   Poista
 4. http://m.youtube.com/#/watch?v=E3VTYYBlsPQ&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DE3VTYYBlsPQ

  VastaaPoista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..