maanantai 4. helmikuuta 2013

..Hei ja Moi..

 ..Elina S...
 ..Kyltti syntyi laudanpätkästä jonka hioin ja kevyesti maalasin valkosella, kirpulta löysin pussillisen askartelukirjaimia, jotka nauloin kiinni lautaan, ripustin rautalangasta sekä norminauhaa koristeeksi..

..Heipsans vaan muillekkin..
..tässä oltu hiljalleen, joku perkeleen väsymys on iskenyt Tanniin.. ei oikein mikään iske, paitsi issias tai joku helvatan trullin - nuoli mun selkään, on vaan aikasta vaikeeta tuo liikkuminen, no, tarttee nyt ottaa hissukseen ja miettii jos jollakin tohtoril kävis - jos niil ois aikaa..
..Omaa aikaa olen kyllä kuluttanut tallilla - mopo - sellaisella, saatiin vihdoin tallipaikka ja sitä ollaan nyt sitten rakenneltu. Siis miehet sitä kyl rakensi ja maalasi - mä sit vähä sisustellut.. 
Ehkä näytän vielä täälläkin..
..Ai joo ja viime postauksessahan mä niin huutelin sen kossun perään niin tulihan sitä nyt sitten vedettyä.. Ei kossua, mutta kylläkin kaikkea muuta napsuu - viikonloppuna oli mp- messut ja jatkot perään tallilla.. huh ja hyi..
 ..olkkarin sohvatyynyt muutti kuistille - sopivat paremmin tänne..
 ..Palasta listaa sekä niistä kirjaimista syntyi tällainenkin..
..Morjens - Tanni..4 kommenttia:

 1. Tohtorille mars ja siihen asti pidä selkä lämpimässä. Jos on hamemallinen yöpuku niin sitten sinne pitkät kalsarit tai jotain muuta alle. Ihana tuunaus taas :) Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 2. Meillä vaan toinen kävi messuilla, mä en kykenenyt vaikka kuinka olisin halunnut, nyt vasta alkaa mennä ohi toi kaamee tauti.

  Pistä mies hieromaan niin lähtee issiakset sun muut :)

  Morjens! (aivan ihana kyltti!!)

  VastaaPoista
 3. ♥ onpa ihanan näköistä ja kivat tuunaukset! toivottavasti vointisi paranee pian♥

  VastaaPoista
 4. Oi, kiitos teille viesteistä - kyllä täältä noustaan vielä!!

  VastaaPoista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..