lauantai 20. lokakuuta 2012

..talkoot..

 ..Kotipellolla ollaan vaan oltu ja eletty.. Töitä ja kotia.. eli ihan normi meininkiä..
Normi syksyiseen meininkiin kuuluu myös se, että lehdet putoilevat puistaan ja meillä kun on vielä koko pihatie reunustettu isoilla vanhoilla koivuilla ja on pihan nurkassa iso vaahteraki - tosin se on naapurin puu, mutta lehtensä se tiputtaa meitin pihalle - kovasti ollaan tehty käännytystä naapurin isännän suhteen, että saataisiin kaataa koko puu - ei oo suostunu ei - no, työ jatkuu..

 ..Jo näyttää ankealta - pihaa perattu pikkuhiljaa kesänhepenistä.. vielä kun sais aikaiseksi laittaa kalusteet pakettiin jottei talvi tee tuhojansa..

 ..Kukat ovat kukkineet - tosin huomasin, että gladiolous - kukkaa pukkaa vielä - saa kotiin väriä - ihanaa..
..Meitin Napero muuten nukkuu ikiuntaan kiikkustuolin alla..laitoin pihatontun vartioimaan unta..
..No, ystäväni Sonni tuli jeesaa eilen perjantaina mua pihan haravoinnissa, muutamassa tunnissa oltiin haravoitu enimmät lehdet ja pussitettu ne sorttiin vietäväksi - ja tottakai sitä piti muutama talkoo - olut ottaa ja saunoa kaiken päälle.. ja menihän se taas pikkutunneille asti - aina sitä juttua riittää, koska nähdään aikasta harvoin ja mä oon tosi huono kenellekään soittamaan ja vaan kyselemään kuulumisia - vaikkakin se olisi ihan ystävällistä..
..Mietittiin esim, että onko silloin vanha kun kattoo A-studiota?
..paljastin, että mä kyllä katon sitä..
..Muista puheenaiheista en sitten kerrokkaan - liian henkilökohtaisia ja itseasiassa aika epäselviäkin oli nuo lauseet joita pikkutunneilla päästeltiin ilmoille joten piippiip..

2 kommenttia:

  1. Mulla olisi sulle blogissa ikkunahaaste =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - haaste napattu!!! Kiva oli tirkistellä teillekin!!!

      Poista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..