maanantai 16. heinäkuuta 2012

..ihan pihalla.. ..Hellurei.. on säitä pidellyt!?! 
Vettä sataa kuin Esterin P.......ä, mutta silti loma on loma vaikka sitä tulis 2.den Esterin p.......ä - ja niinhän on pakko olla jos kerta puolet Suomesta tulvii... 
- tosin juhaförh sano että me ollaan uusavuttomii nykyään - no, juha ei tykkääkkään Estereistä vaan Nestoreista.. 

- Kuitenkin, ymmärsitte oikein mulla alko loma - L-O-M-A!

Heti alkuun järkättiin bileet kamuille - Isäntä täytti viiskytyksivee - joten olihan juhlat paikallaan - Lauantaina paistoi aurinko täydeltä terältä.. pienen hetken verran satoi; noin 3 minuuttia hentoista kesäsadetta samalla kuitenkin aurinko paistoi täydeltä taivaalta - (Esterillä taitaa olla inkontinenssivaivoja.. )..

No, mitäs kesäjuhliin kuuluu, juomista, syömistä -  grillaamista, hauskaa juttujen kerrontaa (jonka tää ryhmä rämä taitaa), musiikkia ja tällä kertaa elävää sellasta - Kiitos "bändille" - ja tietty saunomista!!

Isäntäväki kiittää kaikkia mukana olleita - KIITOS - mukavista juhlista!

Saimme nauttia auringosta ja iloisesta meiningistä koko päivän!!..Kaikille tutuille ja tuntemattomille - oikein mukavaa alkanutta viikkoa.. Tanni..

4 kommenttia:

 1. ooo.. oikein kitaramiehiäkin oli siellä!! Kuinka siistiä!!

  Oikein mukavaa lomaa!!

  VastaaPoista
 2. Voi ei!!! Olisimme niin tahtoneet olla paikalla, mut aina ei vain onnistu ;o) Mutta hyvää ja toivottavasti aurinkoista lomaa sinulle! Ja terkkuja kaikille sinne Keuruulta! T: S&P

  VastaaPoista
 3. Heippa ja kiitos terveisistä.. Oli kitaramiehiäkin peräti 2kpl - elävä musiikki, no, on elävää musiikkia ja tuo ihan omaa fiilistä..
  S&P - tulee noita kertoja - Isäntä täyttää ens vuonnakin vuosia - mä en - olen kopettanut ne touhut jo aika päivää sitten.. Voikaa hyvin!!

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä mielettömän hauskat pileet =) Ja saatiin maailmaki parannettua ;) Kiitos pileistä ja vaatteista ja pomppulinnasta kans =) T:M

  VastaaPoista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..