lauantai 10. maaliskuuta 2012

...kaapinpaikka..

 ..Bongasin www.tori.fi : stä kulmakaapin, jollaista olen himoinnut jo kauan.. tää taitaapi olla Ikean kaappi, mut ei paha - on tukeva ja tilava ja hintaa oli 50e - ei sekään paha..
 Isäntä sen mulle kiltisti haki ja rakensi.. oli vielä saanut kaupanpäällisiä esim kattolampun ja valoseinät.. eli siellä oli muutto menossa ja tarve päästä turhasta tavarasta eroon.. no, meillähän sitä tavaraa ei oo niin tottakai sitä täytyy lisää roudata.. no, se siitä.. rakastan tavaraa.. en osaisi asua pelkistetyssä asunnossa..
 Hyi! Ja sit ku tää mun mieli on niin muuttuva niin on helppo pyöritellä romuja pitkin kämppää tai muunnella niitä mielensä mukaan.. 
No, niin takaisin kaappiin..
 ..Lisäsin kaapin oveen Ikean - kukkatarran ja tiimarista ostetun tarran.. mietin jopa kaapin maalaamista, mutta nyt vielä kelpaa näinkin..
 ..kudinpuikot pysyvät tallessa itämaishenkisessä laukussa - löytö kirpulta.. ja seinällä roikkuva lokerikko on tuliainen Thaimaasta..
 ..TADAA.. tää toimii nyt mun ompelukaappina.. jemmakaappina.. ohjekaappina.. säläkaappina, lehtikaappina ja kassakaappinakin.. tosin on vain 5senttisiä pilttipurkissa jotenka ei kannata vaivautua ryöväyshommiin rahan kiilto silmissä - sitä nimittäin ei tässä torpassa ole..
 ..kirpulta löytyi kaunis kangaspala josta väsäsin hupun koneelle..
 ..kirpulta myös ompeluslaatikko..
 ..ja suurin osa sen sisällöstä..
 ..kirpulta kynäteline
 ..kuten myös korit, lokerikot ja lamppu.. suurin osa kankaista ja muusta tarpeellisesta romppeesta..
 kirpulta mausteteline jossa säilön pientä tarpeellista..
 ..kirpulta lehtiteline ja kassi.. OHO.. pinkki muovilaatikko on tarjoustalosta..
..eli nykyään jos jotakin tarviin käyn katsomassa ensiksi kirpulta.. ja sieltä kyllä tekee löytöjä.. ja välillä turhiakin, mutta niin ihania tavaroita.. Aurinkoa ootellessa.. kaikille tutuille ja tuntemattomille aurinkoisia terveisiä.. Tanni..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..