maanantai 18. heinäkuuta 2011

1 totuus ja muutama tuunaus

..tässä tämä ykköstotuus..
 Heips te salaperäiset lukijani, vai onko heitä?? Tuo laskuri ainakin väittää, että täällä joku piipahtelisi?? ISO KIITOS; Puumulille ja Romulyylillle, he ainakin ovat tunnustautuneet ja jättäneet viestiäkin - Kiitos Teille!!!!

No, mutta asiaan, taas viikko vierähti niin että pärähti. Aika meni pieniä puuhasteluja tehden ja Ukko- kullan 50 vuotis bileitä valmistellen joita vietettiin perjantaina 15.7 ja vielä lauantainakin ja vielä sunnuntainakin - huhhhhuuhh....  Kiitos mukana olleille!!!

 Sitten tuunauksiin.. tykkään tehdä isoista kurkkupurkeista tuhkakuppeja ja nyt kun juhlat olivat tulossa niin eikun hommiin ja jotta ne nyt sit edes hieman nätimpää olisi ja eikä rumat tumpit loista kurjuuttansa niin decoupage
  tekniikka on loistavin, nopein ja käytännöllisin - mun mielestä.. ja saa ihan nättiä aikaiseksi..
..valmiita purkkeja..
Olen joskus aikoinani saanut tädiltäni lahjaksi setin mikä sisälsi 4 paperinarutablettia, nyt ne olivat olleet jo jonkin aikaa kaapissa odottamassa uutta käyttötarkoitusta tai kohdetta.
 Olen meinannut tehdä niistä ilmoitustaulunpohjan tai nukkekotiin uutta seinää, mutta nyt lopultakin kun pihapäydälle en löytönyt sopivaa liinaa ja en viitsi rikkoa pöytäliinoja jotta varjon saisi paikoillensa niin solmin kukkalangalla tabletit toisiinsa ja kaitaliina valmis ja vieläpä hauskakin.. ja taas säästin pitkän sentin..



Tein sitten tälläisen kerrostarjoittimenkin. Kirpulta olen löytänyt erikokoisia piirakkavuokia, ja ovat olleet alusina erilaisissa käyttötarkoituksissa. Meidän pihalla on taas aurinkokennovalaisimia - sellaisia jotka illan hämärtyessä syttyvät, eivät tosi hirveästi valaise, mutta tunnelmaa antavat. No, niitä muutama kuitenkin on mennyt rikki ja olen niitäkin jalkoja säästänyt että josko niitä joskus tarttis. Nyt tuli se aika. Eli purin kaksi rikkinäistä jalkaa joista sain juuri sopivat kannattimet vuoille. Kuumaliimalla sitten liitin osat yhteen ja kerrostarjotin valmis. Juuri sopiva erilaisille kekseille. Ja varmasti löytyy muitakin köyttötarkoituksia...
Täytyyhän juhlissa olla kukkiakin.. kävimme pikaisesti kirpulla ja löysin tämän korkean vaasin ja hinta oli 2e. No, sitten tarkoitus oli mennä ja mentiikin Haltian pelloille auringonkukkia poimimaan - tosin niitä kukkia ei ollutkaan tänä vuonna vaan löysin hunajakukkaa, ruiskukkia eri väreissä ja unikoita yms.. niistä sitten tein erilaisia kukka - asetelmia, ja kauniita tuli...




Tässä meitin pihapaviljonki..

2 kommenttia:

  1. Hienoja nuo purkit! Näytät olevan kova tyttö tuunaamaan jos jonkinlaista tarpeellista...

    Mukavaa viikon jatkoa!

    T. Sari Puumulista

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sari! joo, aina välillä tulee ideointimyrskyjä ja silloin pitää toimia.. nyt taas pari pvää ollut hiljaisempaa sillä saralla, tai kyllä raksuttaa mutta jonkinlainen lomaväsy tainnut iskeä..!? onko mahdollista??

    VastaaPoista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..