maanantai 4. toukokuuta 2015

..muistiin..

Tere, 
..tänne blogiin on niin hyvä arkistoida tapahtumia..
..niin sisällä kuin ulkonakin..
Ajoittain sitten katsella, että mitä sitä onkaan tullut tehtyä..tai miltä on pihalla näyttänyt mihinkin vuodenaikaan.
Nyt sitten ulkokuvia.
Eli ikkuna-remppa alkoi.

Narskut kukassa, tulppaanit nupuillansa..

Yritin siivoilla mun istutuspöytää..klik..klik...
Pöytähän on lähinnä romunkeräyspiste, kaikki joutaisi roskiin..mutta kun mä en raaski!!! 
Miten onkaan kauniita auringonvalossa ruostuneet purkit ja pellinpalaset..
Lohkeileva maali maalatun puun pinnalla..
Ruostunutta kettinkiä, herkkää simpukkaa, ruostuneita säilykepurkkeja kera istutuslusikoiden kimalletta..
..mä vaan niin rakastan noita kontrasteja.
Romuromantiikon rakkautta!
..hiljalleen pukkaa kukkaa..
 Kontrastia tuo kuistin lattialle laittamani musta matto, aikasta kiva - jotenkin vaaleus ja värit tulevat paremmin esille. 
Ja eikä kaikki multa paakut heti näy.
Niin kun vielä ei olla päätetty tuon lattian uusimisesta, mutta ehkä jopa toimisi oikein tumma laminaatti..tai kaakeli..
 No, kunhan saa nyt edes nuo ikkunat eka rempattua.

Mitenkäs, onkos teillä kovasti remppasuunnitelmia tai muita muutoskohteita koti-tiloissa..?
 Aina jotakin uteleva - Tanni

29 kommenttia:

  1. Kyllähän meillä olis suunnitelmissa vihdoin se olohuoneen lattia-remontti, mutta kun sitä on suunniteltu jo pari vuotta, niin en usko ennenkuin näen :) Mullakin on nyt lavoista tehty "istutuspöytä", kun sain mieheltä lavapöydän, joka oli ollut hällä autotallissa, hän kun sai tutuilta vanhan ison työpöydän sinne, niin perin lavapöydän. Tosin en ole siihen juuri mitään vielä laittanut. Huomenna töihin, mukavaa jatkoa sinne <3

    VastaaPoista
  2. Mulla on samantyyppinen mentaliteetti kuin sinulla.. en usko ennekuin näen=D
    Mukavaa, että olet saanut istutuspöydän..ainakin mun on helpompi työskennellä kun on oikea korkeus, eikä selkä niinkään rasitu..rasittuu ihan tarpeeksi kitkemisissä. Kivaa viikkoa sinne myös!

    VastaaPoista
  3. Kukkia jo vaikka kuinka paljon!
    Tarkoitus olis kesäaikana maalata kivijalka ja portaat & kaiteet !! Jonkinlainen roskiskatos pitäs saada, ettei tuuli aina kaada Suloa )))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maalipurkin kun avaa ja alkaa näkemään sen tuloksen, niin sittenhän sitä innostuu! Tosin toivotaan hyviä maalauskelejä.

      Poista
  4. Kevät toukokuun sydämessä!
    Kyllä täälläkin terassille on suunnitteilla vilvoittavia verhoja liehumaan tuulessa...
    Sisutuskärpänen siis purrut taas!
    Ja saunan eteinen pitäisi ehostaa...vaikkei siellä kukaan nyt tässä kesän helteessä edes käy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, näen ne kauniit liehuverhot terassilla..Ainakin täällä suomessa monet remppahommat on ajoitettava kesäaikaan ja toivottava hyviä kelejä. Ihanaa aikaa sinne<3

      Poista
  5. No eihän tuollaisesta monitoimi-aarrepöydästä voikaan tietenkään luopua!! Ja sä kun vielä oot viherpeukalo,niin sillehän on oikeesti tarvetta :) !!
    Ja hei wow,matto näyttää tosi kivalta! Korostaa tosiaan kivasti kuistin ihania,vaaleita mööpeleitä ja somistuksia!!
    Iloa ikkunaremppaan! Meillä ei mitään remppaa tiedossa,pieniä normivirittelyjä vaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienet normivirittelyt on mukavia! No, mä yritän kovasti olla viherpeukalo, mutta tiedä sitten onnistumisista, mutta sitä kauttahan sitä taasen oppii.Kiitos Nanette<3

      Poista
  6. Oma blogi toimii tosiaan hyvänä päiväkirjana, josta voi jälkikäteen tarkastaa asioita :-)
    Talon ulkoseinien maalaus on listalla tänä kesänä. Maalit on jo hankittunakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, nyt toivotaan hyviä maaluskelejä..mutta sitten taas kun motoristeille paistaa aurinko niin sitä helposti ollaan tien päällä.. =D

      Poista
  7. Jaa, mitähän kaikkea remppasuunnitelmia meillä on... vaikka mitä, vaikkei varsinaisesti tarvetta ole millekään ;) kylppäriä voisi laittaa, ehkä maalata, takkahuone odottaa maalaajaansa, kodariin on mietitty panelointia, samoin kuin yläkerran vessaan.....Onnea on kivitalo, jonka ulkokuori ei juuri työtä vaadi :) mitä nyt ukko täytyy silloin tällöin heittää tiilikatolle harjan ja mahdollisesti painepesurin kanssa =D
    Romuromantiikka on parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh..tuli ihan hiki kun luin suunnitelmianne..huh..vaikkakin viileä keli onkin.. mukavia suunnitteluhetkiä sinne!

      Poista
  8. Joka kevät me päätämme, että nyt kesällä maalataan kuisti, ja eteisen vaatekaappi,ja kun tulee syksy ja talvi huomaamme että maalaus jäi taas tekemättä, mutta jospa tänä kesänä.
    Upeati siulla jo narsissitkin kukkii ja tuo istutuspöytä on ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh..tiedän tuon tunteen..kovasti suunnitelmia, mutta kun vaan aikataulu saattaa pettää..että minä vuonna sitten.. no, mukavia aikoja sinne silti!

      Poista
  9. Kivoja kuvakollaaseja! Tää kevät se panee touhuamaan ja aloittamaan (tai viemään loppuun) kaikemmaailman projekteja :)
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

    VastaaPoista
  10. Tuntuu että aina on jokin projekti odottamassa toteutusta kun vaan olis aikaa, kesälomalle olen suunnitellut parit projektit(maalaamista) mut kunhan isäntä kuulee ja näkee ni katsotaan mikä toteutuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassua, että niillä Isännillä ei välttämättä ole sitä samaa visiota kuin meillä Emännillä<3

      Poista
  11. Älä ihmeessä tummaa laminaattia, siinä näkyy ihan kaikki. Siihen jää yhtään hiostuneesta sukan pohjastakin läntti. Kyllä on vihtahousun keksintö se tumma laminaatti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, sun neuvosta en todellakaan laita..en aatellut yhtään asiaa noin.. mutta ihanaa, että valaisit minua ja neuvostasi otan vaarin=D...vai miten se sanotaan..

      Poista
  12. Vanhat tavarat ovat kauniita etenkin puutarhassa, pidän niistä. Meidän rivitalossa vaihdetaan kesän aikana ulko-ovet, sekä sisääntulo- että terassinovi. Jo on aikakin 35 vuoden jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Annekatariina, totta..mä kierrätän monet romut sisätiloista pihalle ja on vaan hauska suunnitella erilaisia virityksiä.. No, taitaa olla aikakin saada uutta ja tuossa onkin jo oiva remppa-paketti. Ihania aikoja sinne<3

      Poista
  13. Eihän sitä millään muistaisi, mitä on tullut tehtyä, ellei sitä katsoisi blogistaan. Ihastuttava tuo sinun kuistisi. En kyllä laittaisi mitään kovaa materiaalia. Meillä on alla ihan rakoineen päivineen ollut puulattia (oli ennen ulkoterassi, mistä tehtiin huona). Laitoimme terassimattoa koko lattialle ja kyllä se on niin ihana jalan alle. Eikä ole kallistakaan, niin voi aina muutaman vuoden välein uusia. Älähän anna remonttimiesten talloa kukkapenkkejäsi, kun noin lupaavasti jo kukatkin alkamassa kukintansa. Ihanaa romuromantiikka ja tuo taulusi, missä on noin ruostuneet työkalut. Aivan upea :) Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa vinkistä kuistin lattialle. Monia vaihtoehtoja ollaan mietitty, kun siinä tosiaan on pelkkä betoni jonka päälle on jo 70 60-70 luvulla laitettu sellainen oikein räiskyvä muovimatto, joka ei ihan mun makuuni ole. Sitä sitten aina erilaisilla tavallisilla matoilla on tullut peiteltyä, ihan just sen mukavuuden halunkin mukaan. Meidän kuisti myös kylmä kuisti, eikä lämmitystä siihen meinatakkaan, mutta lattia kun kuitenkin antaa ilmettä niin sen takia pähkäilen tässä. Mutta tuo sun idea on kyllä hyvin varteen otettava - kiitos vielä!!
      Muutamia tallottuja kukkia olen nyt kerännyt maljakkoon, mutta aika pieni hävikki vielä - onneksi=)
      Taulun löysin vuosia sitten jo kirpulta ja edelleen se on ihan munkin lemppari. Kivaa loppuviikkoa sinulle Liisa<3

      Poista
  14. ♥ihana talo..ihanat kaikki "jutut"..ihana Tanni!

    VastaaPoista
  15. Ihastuttavia asioita kuvasi pullollaan :) Suunnitelmia riittää täälläkin, pihapainotteisesti kylläkin. Nyt mun rakas piharenkini on vaan kertausharjotuksissa ja pihalla oottava aiadanpätkä rojekti seisoo ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh.. vai harmaisiin on "päässyt"..No, sieltä kun kotiutuu ja toipuu niin sitten varmasti alkaa aidanpätkät saamaan kyytiä. Mukavia piha-suunnittelu hetkiä sinne Riitta!

      Poista
  16. Ilmankos täällä on hiljaista kun työ teettekin ikkunaremppaa, mie tänään jo aloin ihmetellä et missäs Tannin blogi on..no selasin ja vastaus tulikin jo...
    Ei malta oottaa taas lopputulosta valmiista..pahus kun aina sataa mieskin jo aamulla tokaisi et milloinkohan se alkaa sit aurinko paistella? Olishan se kivaa puuhastella takapihalla ja toteuttaa ideoitaan vaan yksi päivä on ollut aurinkoinen ja sit taas sataa..et sellasta..No teillä on nyt puuhaa siellä ja kaunis talo :)

    VastaaPoista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..