maanantai 18. helmikuuta 2013

..Nuppi - asiaa ja laatikko - leikkejä..

..Morjens..
..Aikoinaan kirpulta löysin tällaisen laatikoston muutamalla eurolla..
..TÄSTÄ pääset katsomaan sen edellisen elämän ja sen mun ensimmäisen tuunauksen..
..No, nyt tuli kyllästys ja halusin hieman piristää laatikoston ilmettä..
Ja kun täälläkin olen mainostanut kontaktimuovin näppäryyttä niin sitä sitten taas käyttöön, ja itseasiassa tunnen ehkä jopa itseäni niin voi taas tulla kyllästys jotenka muovit on helppo repiä irti..
 ..Joo, ja sitten olen ihastellut kaikenmaailman nuppivetimiä - on niin nättejä - ja niillä saa kanssa nopeasti uutta ilmettä kaappeihin, laatikoihin yms..
 Mutta nupit on aika hintavia - ainakin tällaselle tavis duunarille - joten aattelin kokeilla itse tehdä nuppeja..
..Kirpulta sitten löysinkin tällasia Ikean - muotteja pari kappaletta..
..Eikun hommiin..
 ..Betonia jäi kesäisistä kokeiluista ja se on kulutusta kestävää, jotenka siitä sitten seos valmiiksi..
..Muotin kupit on syytä öljytä jotta nappulat irtoaa paremmin....
Isännä ruuvilaatikoista löyty just sopivia ruuveja - näitähän löytyy joka koossa jotenka on helppo tehdä nuppivetimiä esim. kaappien oviin kun mittaa vaan leveyden - niin ja sit tarvii sen vastakappaleen eli mutterin.. - olikohan oikein?
Eli betonia kuppeihin ja sitten ruuvit tökätään massaan - nämä kuivui vuorokaudessa jonka jälkeen pääsee maalaushommiin..

 
..Erilaisilla askartelumaaleilla maalailin - on muuten koukuttavaa ja nopeaa puuhaa - väreillä on kiva leikkiä ja yhdistellä ja jos on oikein taitava niin miksei kokeilisi jotain kuvioitakin tehdä..
 ..Saa varmasti omanlaisia nuppeja - ei paljoa maksa eikä se nokkakaan kauan tuhise täs hommas..


 ..Ja sitten olenkin jo laatikoston päällystänyt värillisillä kontaktimuoveilla ja nupit perään..

 ..On se pirtsakkaampi..
 ..Tuli sitten samalla siivottua koko laatikosto ja yks hyvä puoli on myös se että nyt on vaan pakko muistaa mitä mikäkin laatikko sisältää - näin vanhenevalle immeiselle se on oikein hyvä juttu - arjen muistipeli..


 ..Muksaa ja pirtsakkaa alkanutta viikkoa kaikille - Tanni..
7 kommenttia:

 1. Sun tuunaukset on aina mahtiksia, mutta nämä nupit on niin, ettei sanotuksi saa :) Mää inisen täällä vaan silleen "Iiiiiiih"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh - sun juttujas.. Ei muuta kun ryhdy sinäkin nuppi - hommiin..

   Poista
 2. Aivan IHANIA! Ja niin iloisia nuppeja, laatikoista puhumattakaan. Betonityöt vie kyllä mennessään, ite just tänään etin netistä silokoonisia tai joitakin ruusumuotteja valuhommiin, vaan aika huonosti löysin.

  Mulla olis tuolla kans säkinpohjassa betonia, vaan taitaa olla liian karkeaa näihin kotivalamisiin. Eikös se aika hienoa piä olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mulla itelläni on just sellasta karkeeta betonii - ihan sellasii pikkukiviäkin on mukana - ja toimii hyvin. Sekottaa vaan puuron, laittaa muottiin, ja "kopauttaa" muottia muutaman kerran niin massa tasottuu - kokeile ihmeessä - tee pieni puuro ja kokeile.. Ainakin meijän Liiterissä on sellasia ruusu silikoni muotteja myynnissä - isoja ja pieniä..

   Poista
 3. Voi hitsi miten ihania nuppeja ja pikku laatikoita!!!!!

  VastaaPoista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..