sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

..PVP..

 ..eli Pikkasen vielä Paviljonkia..
..edestä ja takaa..
 ..Kynttilöitä..
.. ei oo ikinä liikaa..
..nyt on lauantai - ilta ku aloin naputtelee tätä juttua aikani kuluksi kotona ja kynttilänvalossa - oikeesti niin hämärä jopa pimeä ilta, jotta oli pakko laittaa tuikkuja kuppeihin - ja onhan se ihanaa tunnelmaa - mutta, tähän aikaan vuodesta jopa hieman pelottavaa - onko illat tosiaan lyhentyneet näin paljon??
..onks tää normaalia jo tähän aikaan kesästä..??
..mä en oikeesti muista, tai mä en haluu muistaa.. kumpi on parempi??..


..nämä aurinkokennokupit löytyi saiturinpörssistä ja ovat oikeesti tosi kauniit illan hämärtyessä..
..Villiviini rehottaa ja ehkä vähä Isäntäkin..
..kaikille tutuille ja tuntemattomille - tunnelmallisia kesäiltoja.. Tanni


3 kommenttia:

 1. Noi on kyllä sitten niin hyvännäköisiä ne puujutut, en juuri nyt muista mitä ne ovat.. lavat.. tai jotain.. :D
  Joo, huomaa että on ollut tehoviikonloppu.. :))

  VastaaPoista
 2. Moi, enpä ole hirveeasti lukenut blogeja näin ylipäätänsä mutta nyt kun välillä jopa aikaa lukea niitä niin pakko sanoa, että tässä sun blogi on ihanan rento, ei pingotusta eikä brassailua vaan välittyy sellainen olo että ihan omaksi iloksi tätä teet ja toisille jaat, mikä on aikasta poikkeavaa noin niinkuin valtaosasta blogeista mihin olen itse törmännyt, monista kun tulee sellainen olo että hiki hatussa tehdään että saadaan "näytettyä" muille miten upeita ollaan ... tämä tosin vaan mun mielipide mutta kuitenkin ... elämä saa näkyä ... eikä oikea elämä ole pelkkää nukkekotia ... : )eikä sisustuksen pidä olla suorittamista ja kodissa tulisi kuiteskin niin kuin asua ; )

  Terv. M

  VastaaPoista
 3. Moikka ja kiitos teille..
  Joo - omaksi iloksi tätä väsään ja mukavahan se on jos joku käy kurkkimassa mun juttuja ja jos vielä jättää jotakin viestiä - oli se sitten ihan mitä vaan.. Blogeja löytyy kyllä ihan joka lähtöön on niitä tosi kauniita ja sitten näitä vähemmän kauniita.. Itse diggaan ideoida ja luoda vanhasta jotakin uutta ja yleensäkin kierrättää tavaraa ja keksiä uusiokäyttöä jollekin.. toivon, että se väittyisi tästä Blogista - ettei aina tartte mennä hienoon kauppaan ostaa hienoja tavaroita vielä hienompaan hintaan - tää on se mun ideologia tälle tekemiselle ja vähän niinkuin päiväkirja "että mitäs mä oikeen oon tehnyt"`?

  VastaaPoista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..