lauantai 29. joulukuuta 2012

..Mun Joulu..


 ..Huhhuh ja huhuu..
 ..Meikäläinen sai duuniputken päätökseen  - aamut ja 7 iltaa.. eli aloitin jo ennen Joulua, Joulu ja Jouluviikko meni työpaikalla - onneksi oli suht rauhallista siellä - ihmiset Joulumielellä.. Mikä tosin ilmenee yksinäisillä lisääntyneen ahdistuksena - mutta niin ahisti muakin - Mut ei enään mulla nyt vapaapäivä ja vietän omaa Joulua - pojat kujilla ja Isäntä lähti tienaamaan - joten saan ihan itekseni porsastella ja katella telkkarista ihan mitä ite tahon tai olla koneella ihan niin kauan kuin ite tahon.. MINÄ ITE!!
..minä ite myös ennen Joulua duunin kierrätyksestä löysin kutistuneen ja huovuttuneen villatakin - Joulunpunaisen - ja niinkuin kaikki muutkin niin pitihän munkin siitä takista tehä tyyny, tuikkukupin päällisiä ja 1 syrän vielä lisää.- ei mielikuvitus riittäny piremmälle..
 ..Syrämmen palat (2kpl) leikattu  villatakin hihasta, sisuksiinsa syrän sai suklaarasian "suojalevystä" tehdyn pehmukkeen.. 
..Valkoisella villalangalla parsiten osat yhteen ja lisäksi pieni kello..
 ..Ja nyt kun vietän omaa Jouluani ja vuoden viimeistä viikonloppua - niin pitihän se pöytä kattaa herkuista..
..Mummoltani olen about jo 30 Joulua saanut englannin konvehti paketin.. Ja joka Joulu olen toki ollut kovin yllättynyt - tosin on se mummo muakin  yllättänyt, joskus on paketin mukana ollut veitsiä ja saksiakin - tosin olen ne Joulun jälkeen kiltisti mummolle palauttanut takaisin.. Mummolla on ollu tapana käyttää veistä apuna paketoimisessa joten arveettekin loput..
 ..joten nameja ryhdyn napsimaan (uhallakin, että poskihammasta on jomottanut jo muutaman päivän) ja ilta kuluukin sokerihumalan puolella..
.. Mitäs sitten..  Ehkä sitä "humalassa" saa jotain välkkyidiksii taas..

 ..Taka-alalla sitten se tyyny onki - napit vähä repsottaa eikä takki meinaa pysyä kiinni - ehkä ompelen uudet napit - valkoiset..
 ..Tuikkukupit on tehty yksinäisistä drinksulaseista joita joskus aikoinaan on löytynyt mun  käsiveskasta - kukakohan niitä sinne on jemmannut..?? - joku drinksutonttu varmaankin..

 ..resorikuppien ympärille kiepautettu lahjanauhaa..
..pitkä lasi saanut takin yllensä joka napitettu niillä "kuuluisilla" haaraniiteillä..

 ..Joulupukilta sain uuden lyhdyn - miten se Pukki senkin arvas että niitä ei oo ikinä liikaa (munmielestä)ja tää vielä on ihan "munnäkönen"..
 ..Näillä mennään tää ilta..

 ..Kaikille tutuille ja tuntemattomille - muksaa vuoden 2012 viimeistä viikonloppua.. Tanni


1 kommentti:

  1. Hmmm... aika hauska tuo joustinneule. Taisin saada idean... kiitos :D

    VastaaPoista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..