perjantai 9. maaliskuuta 2012

..pieni tytön tylleröinen..

 ..Heipparallaa kaikki, rikkaat, rakkaat ja ruskettuneet.. sekä köyhät, kurjat ja kalpeat.. Viime viikolla Ninja tyttönen täytti 1 vuotta!!! Löysin kirpulta lahjaksi kehyksen jota sitten vähän tuunailin.. eli vaihdoin uuden taustan ja kalvon kehykseen sekä lisäsin syntymäpäivämäärän sekä likasta kesällä otetun kuvan.. Lupasin tytön äitille että joka vuosi lisään yhden kuvan kehykseen.. Kehyksen ikä on ruottiksi, mutta sen kun oppii niin ei muuta tartte sit ruottista osatakkaa.. näin Pakanakummi opettaa lasta.. tässä sitten kuvia projektista.. vähä myöhässä mutta kun nuo työt häirittee mun harrastuksiä aikasta pahasta.. Onnittelut vielä Ninjalle 1.3.2012 johdosta.. ..tein vielä lisäksi kortin ja pienen pehmeän sydämmen.. ..ja pitäähän tytön tylleröllä mekko olla ja vieläpä punainen sellainen.. niin ihana mun mielestä..

 ..Ninja avaamassa lahjaansa - on se vaan veikee pikkunen..
 ..Jahas Isä laittamassa veljille keesejä.. Hei mulle kanssa..

..HÖH..

..Isä ja tytär..
..Ja itse asiassa mun lempparibiisi pienenä oli pieni tytön tylleröinen.. sitä oli niin ihana leikkiä tarhassa ja itse asiassa oikein eläytyä siihen.. oli rooli sitten sieni tai kuusi.. se sitten taitaakin olla ainoa lapsuusmuisto..ja mun esiintymiset..

1 kommentti:

  1. Hassua tämä oli munkin lemppari! Eipä ole koskaan tullu puheex. Eipä olla vieläkään vissiin tarppeex kauan tunnettu! Mutta ennen kaikkea Pitkää -ja Värikästä elämää Ninjalle. Ja epäilen, että kuten on vanhempiinsa tullut ja saa vielä tuon Kumminsa "omakatsontaisen" kasvatuksen + ne kaikki ihanat ja oudot ympärillä, ei väriä tule puuttumaan..Paljon Rakkaita Terkkuja Ninjan Äitille ja Iskälle!
    Indonesiasta, Sonni

    VastaaPoista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..