tiistai 13. helmikuuta 2018

..Pappilan Sunday Shop & Annie Sloan Paint..

Heipparallaa,
Nyt on hieman pakko hehkuttaa hyvää ja nopeaa palvelua sekä sydämellisen ystävällistä puodin pitäjää Minnaa.
Tutustuin hänen puotiinsa ja tein tilauksen Annie Sloan Paint - maaleista.
Tilauksen tein torstai-iltapäivän aikana ja jo lauantai-aamuna tuli viesti lähipostista, että paketti on haettavissa. 
Harvoin minulle näin nopeasti on mitään toimitettu. 

Tässä hieman tietoa puodista;

Pappilan Sunday Shop


Pappilan Sunday Shop on Annie Sloan Chalk Paint™-tuotteiden jälleenmyyjä Iiittalassa, Kanta-Hämeessä. 
Pieni puoti on avattu tunnelmalliseen Pappilan Vanhaan Väentupaan.
 Puodista löydät Annie Sloan Chalk Paint™-tuotteet, saat väri-ja sisustussuunnittelukonsultointia ja voit osallistua huonekalu-tai maalaustekniikkakursseille Annie Sloan-tuotteilla.
 Puoti on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin 11-17, kurssit järjestetään joustavasti iltaisin. Inspiraatiokuvia ja videoita löydät Facebook ja Instagram-sivuiltamme.
Tuotteet mitä tilasin ovat Annie Sloan paint-sarjaa.
Uutuusväri LEM LEM, Antoinette ja Scandinavian pink.
Lisäksi otin kirkasta vahaa sekä tummaa vahaa.
Mukana sain värikartan, missä on toinen toistaan herkullisempia värejä sekä suomennetut ohjeet tuotteiden käyttöön, sivellin sekä suun sain makeaksi suklaalla!

Nyt tarkoitukseni olisi uudistaa, maalata jotain näillä tuotteilla.
Eli, tästä kehkeytyy nyt jonkinlainen postaus-sarja.

Olen käyttänyt maaluksissani, tuunauksissani aikaisemmin esim. JDL.n Vintage- kalkkimaalia, Rust Oleumin sarjaa sekä maalina, että suhutettavana versiona, sekä askarteluissa chalcy chic - merkkistä maalia.
Nyt ajattelin, vielä tutustua tähän sarjaan ja tehdä jonkinlaista vertailua myös.
Sekä raportoida teille käyttökokemuksistani.

Mutta suosittelen lämpimästi tutustumaan kyseiseen puotiin joko netin välityksellä tai piipahtamalla paikan päällä.
 Itse aion myös mennä keväämmällä tutustumaan ihan livenä kyseiseen puotiin, nyt vain ei aika antanut myöden.

Tässä lopuksi vielä suora linkki kyseiseen puotiin:
Pappilan Sunday Shop..klik..klik..
Huom! Nyt tilaukset ilman toimituskuluja!!
Hyödyntäkää tarjous!

Onko sinulle jo tuttuja nämä Annie Sloan Paint - tuotteet??
Mukava olisi saada sinun kokemuksia sekä vinkkejä tuotteiden käytöstä!
uteleepi jälleen -Tanni

14 kommenttia:

 1. No eipä ole tuttuja. Mullahan jäi kesken tuolien maalaus viime talvena tai syksynä. Koska oli niin vaikeaa niiden hiominen ensiksi. Olisi ollut varmaan helpompi maalata noilla kalkkimaaleilla. Että pitääpä tutustua noihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kyllä, kun kerroit niistä tuolien kunnostuksesta. Itse tykkään näistä kalkkimaaleista kun ei todellakaan tarvitse tehdä suuria ja aikaavieviä pohjatöitä, kunhan suurimmat roiskeet sekä pölyt pyyhkii.
   Suosittelen tutustumaan tuon Pappilan Sunday Shopiin, siellä muistaakseni vielä helmikuun ajan oli alennus ja oliko vielä ilmainen toimituskin. Yhdellä pienelläkin purkilla maalaa jo paljon..

   Poista
 2. Annie Sloanin kalkkimaaleja ei ole tullut kokeiltua, jotain kalkkimaalia olen joskus kokeillut ja se kokeilu jäi kyllä ainakin sen merkin osalta viimeiseksi :) Annie Sloanista olen kuullut paljon hyvää, joten ehkä vielä joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse myös todennut, että kalkkimaali-sarjoilla on kyllä eroa. Palon on tullut maalailtua eri maaleilla ja tämä nyt kokeiluun, ihan, että löytyisi se hyvä maali mitä jatkossakin käyttää. Meillä kun muuttuu värimaailma melkein 4 kertaa vuodessa =D

   Poista
 3. En ole kokeillut Annie Sloan -maaleja. Muita monia merkkejä olen kuitenkin kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalkkimaaleja löytyy nykyään niin montaa eri sarjaa sekä firmaa, mutta kyllä niissä eroja on.. nyt yritän löytää sitä kalkkimaali-sarjaa joka sopisi omiin tuunailuihin parhaiten..

   Poista
 4. Mulla on kirjakaappi, jonka haluaisin tuunata. Se on tummaa puuta ja pinta lienee vedetty petsilakalla. Pitääkö se pohjamaalata / hioa / jotain muuta vaikeaa ennen kalkkimaalia? Nimim. Tumpelo tuunari

  PS. Hesassa en erottaut sinua mustaa sieltä muiden mustien joukosta. Tulen kesällä uudestaan, jotta voin tutkia myös puutarhasi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä varmasti itse hieman hioisin lakkakerosta rikki, ei tarvitse kokonaan poistaa vaan vain hioa niin, että pinnasta tulee huokoisampi. Kalkkimaali, ei tarvitse pohjamaalia, mutta voi tarvita esim. 2 kerrosta maalia, riippuu tietenkin siitä minkälaisen pinnan haluat. Aivan tasaisen värin, vai haluatko leikkiä esim. kahdella maalilla. ja lisäksi vielä vahoilla..??
   Kesäksi täytyy tuunata joku tosi värikäs pihakolttu =)

   Poista
  2. Ääh, kun tuntuu hankalalta toi hiominen. Täytyy nakittaa se Vanhalle herralle, että se tuntis itsensä tooooosi tarpeelliseksi. Entäs sitten väri - voi pahkura, kun naisen elämä voi olla valintoja.... Mutta värikkään pihakoltun suhteen ei ole vaikeeta: punaista, oranssia, pinkkiä, violettia, keltaista...

   Poista
 5. Ei oo tuttuja nämä tuotteet, mutta ei oo kyllä oikein mitään maalattavaakaan. Paitsi yks kiikkustuoli, joka pitäis ensin purkaa osiin ja hioa ja liimata ne osat uudelleen... :D Ei onnistu nyt ihan kerrostalomeiningillä. Mutta ei oo niin justiinsa, sil ei oo kiirus. Ja onpa täällä sinunkin blogissa tuunailtu ja maalailtu, näyttääpäs tosi kivalta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pikkusen yritin tuunaila tätäkin=))
   Juu, ei ole niin justiinsa.. sinä leikittelet lankojen ihanassa värimaailmassa, niin se varmasti tyydyttää sinun väriennälkää..=)

   Poista
 6. Hei, olet uudistanut tuon alkukuvituksen :D Hieno.
  Ja joo, uutta tietoa taas jaat. Kalkkimaalia olen kokeillut ainoastaan yhtä laatua ja se ei ole tuon merkkinen. Siis en muista edes nimeä... Ou diö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ei sitä kannata kaikkea muistaakaan =)
   Niin ja kiitos sinulle.. toivottavasti löytyy ideoita ja saat jotain uutta tietoo näiden käytöstä. Itseen mikään mestari ole, mutta innokkuutta kokeilemaan löytyy.. katotaas mitä saan aikaiseksi..!!

   Poista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..